Citron..

Sitter här i mörkret alldeles själv... Krille for iväg och jobbade och jag kunde inte somna om igen så flyttade mig till soffan och tänkte att man kanske skulle vara vaken istället för att sova bort halva dagen! Och så blev de.. än så länge iaf!
Tisdag idag och ska väl handla nån mat tills imorgon inför firande av ett nytt år.. blir dock lugn, ska till peter och lina och äta och skjuta raketer! Eller krille och peter ska skjuta raketer, haha! ;-)

Man kanske skulle ha börjat knäppa lite kort, de är ju så roligt att ha! skulle ha knäppt på magen men de känns inte lika roligt längre när jag inte har kvar dom först jag knäppte.. har kvar några men då kommer jag inte ihåg vilken vecka jag var i så de är tråkigt.. Blir nog mera kort knäppning när h*n kommer!

var hos jossan, anders och bajamaja igår! Och fritz såklat! Hon är så söt Maja lilla, trollungen!!  Jossan och Anders är ju ganska söta dom också ;-) hahahaha!
var trevligt att få komma på lite fika.. mumma!
Just ja, de gick bra hos barnmorskan också.. var sista gången jag var dit.. ska bara på sjukhuset hädanefter på undersöknngar.. 

Och vadslagningen om pojke/flicka ligger lika här på bloggen men om man skulle räkna alla andra som har gissat så leder flicka ganska rejält!...
Nån som har namnförslag? både pojk och flicknamn.. fast helst flicknamn för där sitter vi fast, finns så mycke fint men vi har inte direkt valt ett namn och hållt oss till de..

Jag älskar citron, de är så himla gott!..


vadslagning? ;-)

Sitter hos mamma och häckar nu, kanske man ska hoppas på att få lite mat här kanske ;-)
Snart nyår och sen blir de lugn gatan efter de, skönt de ska bli att bara ta de lugnt..

Och tack för rådet om havandeskapspenning kussen! men har kikat över de och jobbet är lite tjuriga med att vara lite schyst när dom fyller i pappren så jag de känns kanske kört för mig att få de.. men men, får hoppas på en sjukskrivning! kommer nog inte bli så svårt med tanke på att diabetes har börjat krångla så de vore bäst att vara hemma och bara tänka på att skönt de istället för att jobba och slita ut mig..

Klantiga jag, patientbrickan är helt bort! försvann nog med kallelsen... måste fixa de där till veckan..

Jag börjar bli nyfiken, flicka eller pojk? Kanske man skulle ha ordnat lite vadslagning på de här ;-)
Vill ni gissa allihopa? kanske sätta en slant? ;-) haha..

Äntligen!

Godmorgon alihopa!
Skönt, snart är julen över, har bara en "firning" kvar och sen behöver man inte ha ångest över de här nå mer.. Men de var en bra jul ändå, jag måste ha världens bästa familj! Fick de jag önskade mig, eller de krille och jag önskade oss :-)
Dock världens bästa syster som köpte myck fint åt oss, krille hade ju tur som slipper köpa spjälsängen iaf.. turälsklingen min ;-)
Men skönt att de är ett år kvar till nästa gång.. men de finns de ju ett liten barn och handla och göra fint för så då kanske de känns lite roligare med jul!
Men de var ju faktiskt nånting som fattades iår, min pappa! de kändes.. man tittade sig över axeln flera gånger och väntade sig att han skulle stå där med skjorta och slips som han alltid hade på jul.. men iår var han inte där, och de kändes tungt men de gick ändå bättre än väntat!
Nyår ska firas med peter och lina, ska bli skoj om jag kan sluta vara så himla trött hela tiden! Blä..

Till stan igen på måndag, men ska dock hälsa på anders, jossan och lilla trollmaja sen när vi är klar där! de ska bli hur kul som helst..
Och att jag är så himla klantig, fick en ny tid till sjukhuset i januari nån gång men nu har ju kallelsen spårlöst försvunnit.. och jag har ingen aning om vart den tagit vägen, och kommer inte ihåg när jag skulle dit heller.. måste nog ringa om dedär på måndag.. och ringa läkaren och se om jag blir sjukskriven, inte kommer man orka jobba när de är en månad kvar till förlossning heller! och inte när man har så mycke att stå i som jag har.. nej nej..

Nu ska jag lägga mig och läsa medans de är lugn och ro här :-)

Staden..

Nu är man hemma från stan.. jisses vad jobbigt de är att fara dit stup i kvarten! men är ju typ bara 7 veckor kvar nu, vilket man kan tyda att den blir ungefär 10 svängar till innan bebisen kommer..
Men vart dock klar med julklapparna, känns skönt :-)

Och var ju på ultraljud idag, haha ungen är så stor så man knappt ser nånting! Konstig men så är de..  barnmorskan ser men jag satt typ bara och gapade för jag hängde inte alls med.. "här är hjärtat och där är magsäcken och där är lårbenet" och jag hade typ missat hela huvudet redan.. men huvudsaken är att allting ser bra ut och de gör de, en lättnad! :-)

Men sockret börjar dock vara dåligt men de kan beror på att jag har stressat så mycke på sista tiden, man har inte riktigt haft tid och ork till att försöka ens.. men nu ska jag hitta nya krafter och satsa allt den sista tiden som är kvar! som sagt, är ju bara 7 veckor..
träffade min vän  josefine idag, och hennes otroliga söta trollunge maja! hur trevligt som helst men nästa vecka ska vi hem till dom och hälsa på.. när man ändå är i stan och de har man inte så mycke att handla osv heller..

Och grattis grattis till Gunilla idag, som fyller år.. 27 fick jag höra att de magiska talet var, inte 40 som jag trodde :-P hehe hon är rolig hon! synd bara att jag inte kunde följa med och fira!

Nu ska de slås in julklappar, ganska mysigt  ändå.. även fast dom ser konstiga ut! haha!

oljan..

skulle ha haft städdag för flera dagar sen men de blev visst inte så så tog den nu.. och satan i gatan vad tröff jag är nu, och svullen som fan från vaderna och neråt! ganska jobbigt..

längtar efter en dusch och få smörja in mig med gelén (oljan) jag fick av bobbis.. mot tunga och trötta ben, bea hon visste då vad jag behövde :-)


Snö

Ja dagarna går.. ibland sakta men säkert men dom går framåt iaf!

Och jag bävar lite för jul just nu, men de är ju de att man måste ta sig igenom de också! precis som jag gjorde med min födelsedag som kändes förfärligt jobbigt! men tack till alla som skänkte mig en tanke då.. men ändå var de inte samma sak utan min pappa, jag kände saknaden hela dagen och den var stark!
Och på kvällen så kände jag min pappas närvaro hela tiden, han var med mig! Han var med mig hela tiden och jag tror han ville visa att han vakar över mig och att han firade mig ändå även fast han inte var här på riktigt..

Och tyvärr så kan jag inte fira gunilla på måndag, trist! men jag får gå dit en annan dag på lite kaffe ;-) ska till stan på ultraljud då och de går inte att missa tyvärr.. gunilla ska ju bli låtsasmormor ;-)

Och i slutet på januari blir de flytt också, bara inte ungen kommer ut just då.. lillbebis får nog ligga på sin plats i magen tills tiden har gått ut ;-)

jag älskar snön, de blir så fint och är en av dom få saker som piggar upp mig just nu! I love it!

Middag!

De finns dom som tycker om att fylla år men jag är verkligen inte en av dom!
Och iår känns de bara värre än nånsin för jag kan ju inte bli firad av den som jag alltid vet brydde sig om att fira mig, den som alltid ringde på morgonen och sa "Åh grattis mitt lilla hjärta på födelsedagen", min älskade pappa alltså! Åh idag saknar jag han som tusan!

Dock även fast jag inte tycker om att fylla år och inte bryr mig så mycke så lite vill man ju se att nån annan bryr sig.. inget stort ståhej eller liknande, bara en liten tanke liksom!
fast den tanken kan jag ta vilken dag som helst för då betyder den som mest!
Men känner ändå lite besvikelse över de just nu men finns inget att göra åt de, men varför ska en annan då alltid försöka? jag begär inte mycke alls i denna värld..

Skit firande, och snart är julen här också! Blir nog ännu värre de.. längtar inte ett dugg..

Och som sagt, de är ju nån annan liten en som fyller 40 år på måndag ;-)  hihi!

Nu ska jag få middag av min kära mamma, hejsvejs!


Jultomten

Hemma igen..
Hann till och med träffa älsklingen nån timme innan han skulle iväg och jobba! man får vara glad för de lilla ;-)

Gick bra idag, ögonen är i fin form.. inga förändringar där men ska ändå tillbaka om tre månader.

Ibland känns allt som de kommer ordna sig och ibland känns allt så hopplöst, att man är långt nere på botten.. vill ju bara kunna må bra för den mesta tiden ju! ska de vara så svårt?

Snart fyller gunilla 40 år, kalas kalas ;-)

Idag känner jag mig som en snäll människa, krille och jag gav krilles kusin Jimmy en julklapp.. lite i förtid men ändå.. var ju också ett tack för allt som han hjälp oss med på sista tiden! Och han vart jätteglad, tur de ;-) han fick iaf nånting han önskade sig och de kändes bra! Och jag kände mig lite som jultomten måste göra, hehe!

stora staden..

Sitter här och väntar på att mamma ska komma och hämta mig.. ska iväg till stan,  måste ha skjuts dit eftersom jag ska på ögonundersökning och då går de inte riktigt bra att köra bil efter den för man ser så jävla dåligt! Så mamsen fick offra en eftermiddag och följa med mig.. och Lena ska ju med också, lilla roliga lena :-)


Och imorgon, blää måste iväg på middag och vill verkligen inte! Hate...

Men snart leeeedighet, såå sköönt! Men vad ska man göra hela tiden, de är frågan de.. får nog ta tag i att träffa lite folk kanske, de som jag har lagt på hyllan ett tag nu..

Nu måste jag göra mig klar...

ledighet

Skönt de ska bli att vara ledig imorgon :-) är behövligt för jag är så himla trött nu!
Och ännu skönare att de är sista veckan på jobbet och sen är de tänkt att jag ska vara långledig! Förut tyckte jag att de skulle bli lite tråkigt att vara ledig och bara vänta på bebis men nu ska de bli riktigt skönt, behöver vila och få varva ner lite!
Klippte mig idag, skönt att få bort de slitna även om de bara blev en toppning :-) tyckte jag kunna unna mig själv de.. har ju inte gjort nå för mig själv på evigheter.. ska snart gå på ica och köpa hårfärg tror jag,. Borde man färga håret när man är med barn? Äsch de kan väl inte vara nån fara..

annars har dagen vara ganska som vanligt... inge nytt alls att skriva om..

Stål..

Folk undrar hur jag fortfarande orkar kliva upp ur sängen på morgonen med tanke på allt som hänt iår och med tanke på min graviditet?
Mitt svar: Jag är gjord av stål!
 
Dock så önskar jag att jag var gjord av stål men de är jag inte, de är bara ett måste att kliva upp för jag får inte lägga mig ner och aldrig ta mig upp igen.. de är bara att kämpa vidare även fast man inte ha några krafter kvar!

Städdag..

Idag är de tänkt att jag ska ha ens städdag, ser ut som en tornado har varit framme här! Blev ju så när de var tänkt att vi skulle flytta nu i veckan men nu blir vi kvar här en och halv månad till.. så därför måste man väl städa upp lite ifall
nån hade tänkt komma på besök eller så.. och så har jag ju inget annat för mig heller!
Men sjuk jobbigt att städa när man inte är riktigt frisk men jag har ju hela dan på mig..

igår var vi hos peter och lina hela dan, jätte mysigt och trevligt! skönt att få komma ut och träffa lite folk så man tänker på nånting annat för en gång skull.. de behövde jag!  och junior är så fruktansvärt sööt ;-) och stor har han blivit!
Hoppas jag också får en sån snäll och go unge!
Just ja, måste nog ringa socialkontoret i veckan och ta tag i faderskapsintyget som man måste göra, tänker att de är lika bra att få de gjort innan bebis kommer så slipper man ampas i de sen för då har man ingen tid och ork med de skulle jag tro!

Tredje advent idag.. ingen julstämmning alls! vill bara skita i jul iår men alla ska ju tjura på att fira den skithögtiden ändå.. förstår inte meningen.. ger ju i princip bara bort pengar emellan varandra, onödigt!

Men dock så börjar de ordna sig med lägenhet för oss, inge kontrakt skrivna och så än men de borde kunna göras i veckan om de inte blir nå strul.. och de är ju tur att halva ånge vet om att de ordnat sig med lägenhet innan jag och krille var riktigt säker på de! Ojoj..

Tillbaka till städningen nu..  Adjöss!

Lördagmorgon..

Godmorgon!
Nu sitter man här och är fortfarande sjuk... måste bli friskt, orkar inte vara sjuk! Tar så mycke på
krafterna och sockret blir helt tokigt... men men..

Lördag idag.. undra vad man ska hitta på, ser ut att vara jävligt kallt ute..  kanske borde gå ut och få sig lite frisk lugt? aah de blir till att fundera på..

Kanske borde man träffa ak senare? orkar man sitta och snora och hosta bland folk? tveksamt..

Äsch jag har inge kul att skriva om just nu så jag återkommer..

Verkligheten...

De är ganska skönt att få skriva av sig lite, de brukar oftas kännas lite bättre efter de..
Just nu ligger man hemma i soffan och bara snorar, äckligt förkyld! skit tråkigt...

Ingen pappa, inget hus! Mycke som har försvunnit de här året..
Jobbigt, jag saknar min pappa varje dag och tänker på hur de kunde ha varit om han hade
fått levt idag! Tänk så lycklig han hade varit med sin Ida :-) de kan vara farligt att tänka såhär men
ibland måste jag få göra de.. jag vet att verkligenheten är en helt annat och den får man leva med resten
av livet.. Min pappa finns inte förutom i himlen och tittar på oss alla här nere på den tragiska jorden!

Och nu mitt och Krilles hus som brann upp, vi som verkligen var så förväntansfulla på att flytta dit! att får göra så fint
för oss och våran älskade bebis!
Våra drömmar gick i stöpet och nu vet jag inte vad jag ska göra.. man är som i trans! Ingenting funkar, man går som i
en dimma hela tiden!
Återigen så önskar man att verkligenheten vore en annan..

Verkligenheten är hård och brutal...

en blogg..

Ja nu har man skaffat sig en ny blogg, vette fan varför man kan väl vara kul att ha en...
Där man kan sriva om allt och ingenting..

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0