Mathelvete!

Då var de dags igen, Oliver vill knappt äta!
Han äter väldigt lite ersättning, vill inte ha mat.. gröt funkar med nöd och näppe,,
Ingenting som duger..
Vad faaan är de för fel??


Trotsålder redan?

Kan ju tro att Oliver har hamnat i trorsåldern redan..
GIck inte bättre att få Oliver att bada med pappa, skrek så han skakade.. ska försöka duscha han imorgon så får vi se hur de går.. nån annan som har nån idé annars?
Var iväg och skulle väga gofisen idag, världens hysteriska utbrott hade han under hela tiden.. både han och jag var sjöblöt av svett innan vi var därifrån, och då hade vi inte tagit nån längd på han för de gick inte när han skrek som han gjorde! skit konstigt, han har aldrig skriktigt sådär på bvc förut, han har brukat gilla att ligga där och stirra på tupparna..
Iaf så hade han gått upp bra, 340 gram på två veckor och de är helt kanon för att vara Oliver. Så äntligen har han gått över 7 kilo. 7100 g för att vara exakt! :-)
Nu har han somnat, och inte ätit på över 5 timmar! och han brukar inte klara sig mer än 3 timmar så nånting är väl fel.. han har varit små grinig hela dagen, funderar på om de är nån tand men de har jag trott länge nu.. återstår att se!

Imorgon ska jag nog leka trädgårdsmästare på våran tomt i alby, ska flytta på några buskar! måste nog ringa syster och höra om hon vill hjälpa till, hon kan sånt där hon...
Fan va duktig krille har varit, först jobbar och sen ner till gården och rivigt ett av våra uthus (eller vad man nu ska kalla de) han och jimmy har slitit ont! duktiga pojkar :-)

Therese och jag ska åka på bingo nån dag, man känner sig lite som en pensionär då men de gör inget för de kan vara skoj ibland, man kan ju vinna! ;-)
Nu ska jag bege mig mot tv:n för att kika på unga mödrar !
Gokväll..


Bad = tortyr

Oliver hatar att bada! Jag förstår inte, trodde faktiskt alla ungar älskade de...
Jag skulle vilja få in som en rutin att bada han på kvällen innan läggdags men går ju inte eftersom han skriker
som en stucken gris när han badar, iaf med mig.. går väl kanske inte att bada han varje dag heller med tanka på hans torra hud (de är väl typ de enda han fått från mig, suck) han tycker inte ens de blir lite roligare med badleksaker heller!
Och hur ska jag kunna bada han snabbt och effektivt när han har en hel kaluffs som ska tvättas? Hmm..
Badningen får nog bli hans pappas uppgift hädanefter ;-)

Mamma sa de..

En mamma som ber sin sitt barn att ljuga, vad ska man säga om de?
SKANDAL! i mina ögon iallafall..
Vad kommer barnet att lära sig av de? Jo, att de är ok att ljuga..

Så vill jag då inte uppfostra min son iaf, de är en sak som är klar!


Kärlek...

Idag firar jag och älskling 2års förlovningsdag!

Ingen kidnappning igår! :-P

Idag är jag skit trött! Oliver skulle upp halv sex, vilket är väldigt tidigt för mig.. har inte vant mig vid tidiga mornar än, känns som jag aldrig kommer göra de :-D
vi klev upp och la oss och myst och busade på golv, jag typ med ett öga öppet och de andra sovandes.. haha! tillslut så la vi oss och sov igen..
vaknade och gick till therese och troy och hälsade på, riktigt trevligt! var evigheter sen.. måste bättre mig med mina kompisar..
nu sitter jag och väntar på bästaste bea ska höra av sig, hon är bäst helt enkelt! finns ingen som ställer upp så mycke som hon även fast jag har varit dålig på att ställa upp för henne..

Igår träffade jag kusin Andreas och Emma, också skoj.. mycket skratt :-) dom är roliga,. ska åka och hälsa på dom nånting framöver har jag bestämt!
Och Emma var så rolig för hon vägrade hålla i Oliver, hon törs inte hålla i bebisar tydligen men de vart de ändring på igår! hehe.. Emmas mamma höll i Oliver och tillslut släppte hon han i Emmas knä så hon hade inte så mycke till val än att hålla i sötnöten men de gick ju bra.. "njaaaa de känns inte riktigt räääätt" var Emmas ord, jag höll på att skratta ihjäl mig.. Men Emma, du måste ju bättre på dig om du ska kidnappa han snart ;-)

Sen har de inte hänt så mycke mer på sista tiden.. varit mycke i alby hos mamma, de är så skönt att vara där!
Ändring måste de bli, på flera fronter! '

oliver med sin röda pelefant (bea om du saknar den kan du få låna den en stund :-D haha)



tror oliver försöker säga "meeen mamma, eftersom jag aldrig får nån mat så äter jag upp min underläpp"



Han somnade på kudden men efter ett tag låg han såhär, till och med aktiv i sömnen!



jag vaknade härom morgonen av att lillfisen stod såhär i sängen och tittade på mig
han hade dragit ner spjälskyddet och lutade huvudet mot sängen och stirrade med sina storögon ;-)
han hade dragit ner spjälskyddet ännu mer innan jag hann få fram kameran.. tokungen!




när vi var hos therese förut så fick Oliver prova Troys gåstol.. jag har alltid varit negativ till en sån men nu börjar de ändras för jag tycker så synd om Oliver så får ligga ner så ofta.. De måste funderas på om man ska inhandla en eller inte!

Nu ska jag snusa på lillfisen min.. Adjö för denna gång!

Hate it!

Uscha vad jag vantrivs med mig själv... Hatar min kropp!
Men för att de ska bli snäppet bättre så är de väl bara träning som gäller men när tusan ska man ha
tid till de? och när ska man ha råd? .. inte just nu iaf..
Känner mig äcklad av mig själv, vill inte se mig själv i spegeln.. Hela jag är som en degklump! usch å fy.. men de är väl sånt man får ta efter man fått barn, men man önskar ju man kunde få sin gamla kropp tillbaka..

Har ju så svårt att gå ner i vikt också så jag får nog dras med tjockmage...

Aja nu är de slutklagat, ska ta och krypa ner i sängen istället.

Ajaaaaj...

... jag har sååå ont i armarna! Sjukligt ont nästan...
Tänk att man kan få sån träningsvärk av att spela wii :-D

Önskar jag hade mer pengar just nu, måste köpa några byxor eftersom jag har sönder alla jag har! och så är jag ju fortfarande för fet för dom gamla byxorna.. men jag får ju skylla mig själv, har inte ansträngt mig heller för att gå ner i vikt.. kommer nog tids nog :-)
Ifall måste jag nog ta en raid till stan när jag får pengar, oliver behöver ju lite nya leksaker också! nånting roligt att bita på och prassla med!

Var ute och gick med therese idag, var riktigt trevligt att träffa henne igen.. var länge sen!
ska träffa bea nån dag också, vill ju höra om hennes resa till norge :-)
undra om man borde slå igen den här dumburken och göra alla "måsten" man har här hemma? men ack så lat jag är just nu så de skjutar jag på till senare eller en annan dag!

Läste ni om 11 månaders bebisen som blev påkörd? Gud vad hemskt de var.. stackars barn, stackars familjen! hur ska man kunna leva med att man har kört över en barn? kan inte ens tänka mig.. ryser vid tanken!

Nu ska jag slänga mig i badet, tjing!


Sötnosar!

Jag ger och ger, men sällan får!
Aja...

Och så tycker jag de finns dom som inte borde ha barn, kanske taskigt att säga men så är de!

GRATTIS TILL SÖTA MAJA SOM FYLLER 2 ÅR IDAG!

Söta Maja gräddnos med sin bästa mamma Jossan :-)



Är dom inte söta? ;-)



Jag jag förmodar att du Jossan kommer inte tycka om att jag lägger ut dom här bilderna på dig men de struntar jag i, jag tycker du är jättefin på dom! ;-)


Jävla jordgubbe..

... eller om de nu var magsjuka??
Oliver börjde kaskadkräkas igår, flera gånger.. tillslut så var han likblek och bara stirrade, orkade knappt blinka..
Mamma ringde sjukrådsupplysningen och dom tyckte vi skulle fara in eftersom han är så liten och de gjorde vi.. vi var där ganska snabbt, medelhastigheten låg nog lite högre av vad hastigheten är men de skit vi i! vi ville bara att Oliver skulle få hjälp, han såg ju nästan döende ut..
Ifall så kom vi ner men då var han lite bättre, vi fick komma in rätt snabbt och dra historien om när han började kräkas, hur mkt osv.. Träffade två-tre sköterskor och sen efter många om och men kom läkaren.. de var bara kräkningarna som var felet, han var frisk i övrigt så dom kunde inte göra så mycke...
Och att han kaskadkräktes där i rummet våret efter han fått lite mat så nu får vi skedmata han så han inte får i sig för mycke för snabbt..
Men de slutade med att vi fick åka hem för dom ville inte lägga in han eftersom han inte var uttorkad och såg relativt pigg ut, ja vi kunde ju ha fått legat på patienshotellet men de är DYRT! 545 kr för ena föräldern och 245 för andra, per natt! nej då for vi hem istället och hoppas på de bästa..
Just nu ligger han och sover, de behöver lillstackarn...
Men vilken ångest och panik jag får när han blir sådär dåligt, tårarna kommer på en gång för de är så jobbigt att se han sjuk! jag blir nästan sjuk av att se han sjuk.. man måste rycka upp sig och ge sitt barn de bästa man har, kärlek och omvårdnad!

Oliver är mitt allt, mitt hjärta!

Kök, skor och gymnastik!

Helt slut efter en snabbvisit till Övik idag, for dit och sen var vi där kanske två timmar och sen hem!
Så nu är vårat kök klart, förutom tapeter och kakel då.. Men allting annat är bestämt! De kommer bli såå fint, jag längtar efter huset nu... Hoppas allting annat blir lika bra!
Och de gick faktiskt bättre än väntat att lämna Oliver hemma med sin farmor.. visst, de var jätte jobbigt att lämna han imorse när han var trött och lite sur.. tokskrek en stund innan vi skulle fara men han slutade efter en stund..
jag saknade han jätte mycke hela dagen, trollungen min!
Köpte ett par skor till lillen också, dock väldigt stora så de dröjer nog bra länge innan han kan ha dom! men jag köpte dom mest för att dom var så sötsnygga ;-)



och såg hade ju gossen lite gymnastik här på kvällskvisten, tror han vill slippa stelheten som hans pappa har ;-)




Tänkte bara uppdatera lite kort innan jag ska göra kväll.. för nu är jag sådär trött igen! tss..

Gonatt världen!


Övik och en morgonpigg son!

Varför åker man på bilbingo när man känner på sig redan innan att man inte kommer vinna? Jo, för hoppet finns alltid där.. och sen när man inte vunnit så tänker man "nästa gång så jävlar vinner jag"...

Imorgon ska vi till övik och bestämma kök, spännande! men gruvar litegranna för att lämna Oliver hemma med sin farmor, inte just för att han är med sin farmor utan bara de att vara ifrån han så länge.. de blir ju hela dagen och så länge har jag aldrig varit ifrån han! kommer kännas konstigt, tänkte först ta med han men en jobbig bilresa och sen sitta med oss på "mötet , de blir ju lite besvärligt.. men nån gång ska jag ju måste vara ifrån han en hel dag och jag måste nog ta tjuren vid hornen och göra sig av med första gången nu! de går säkert bra sitter jag och intalar mig.. de går bra! de går bra!.. tur också att Oliver har blivit frisk för annars hade jag inte velat åka, nu är han bara lite snorig.. och så har han fått för sig att kliva upp vid 5 tiden på morgonen, sjukt tidigt för mig så gissa hur trött jag då när man efter halv sex har masat sig upp! Mer som en levande död än människa.. men de är ju dags att börja vänja sig! Fast idag fick jag ju faktisk sällskap av krille där på morgonkvist, kändes lite bättre då att vara uppe tidigt! 
Men just nu önskar jag mig en riktig sovmorgon, är såå trött! känner mig helt slut.. känns som jag går på dom sista krafterna, måste nog ta och skaffa mig nå vitaminer som kanske hjälper mig bli pigg! vill ju orka med mina älsklingar..
 
Och idag blir lillprinsen 5 månader också, sjukt fort de har gått sen han föddes! min älskling..

Sitter och funderar på när jag ska börja jobba igen, blir jag hemma ett år eller ska krille ta över med sin pappaledighet? helst vill jag ju inte börja jobba än men vill krille vara hemma så ska han få vara de.. äsch de återstår att se.. 

jag behöver nya kläder! sjukt att jag alltid har sönder mina.. måste vara för fet för annars skulle dom då fan inte spricka! måste till att åka till stan och shoppa, kanske får göra de på lördag när vi ska till söta maja :-) han vi ska ju självklart träffa hennes föräldrar också! och säkert en hel släkt för hon fyller ju 2 år stortjejen! 

nu ska jag lägga in lite bilder.. tjing! 

Micke in poolen, och skeppet som han och jag försökte dränka!



Oliver med momma på altanen! De var åska och regnade så han fick låna Mickes gamla morgonrock :-)



Min älskade trollunge!



Kärlek!



Den här fina tavla har min kusin Viktoria sytt åt oliver.



Morgonbus... :-)



Nu är de natten för mig.. Trötter, de är jag de!
Gonatt världen!

Natten...

Gruvar mig för natten, känns som Oliver kommer få en jobbig natt igen! hoppas jag har fel...


De onda förflyttar sig!

Från halsont till öronvärk, stackars lillälskling min!
Fick ju åka till läkaren igen imorse eftersom han haft så ont inatt, och då var halsen bättre men sämre med ena örat! va, ska han aldrig få bli frisk?? stackarn.. men han äter ju lite mer nu iaf :-)

Och idag lärde jag mig att man inte ska ha nånting som kan gå sönder i närheten av lillen, han rev ner min tallrik med gröt i golvet idag! busungen.. men både frukosten och tallriken var bara att kasta! men man lär sig av misstagen :-)


Förbannad!

De bara kokar i mig nu! Läkaren sa att Oliver skulle få pencilin om han fortsatte att äta dåligt så jag ringde idag om de  men så ringer bvc upp på eftermiddagen och säger NEJ!.. för istället för att han ska få medicin mot sina varklumpar i halsen så ska jag bara försöka få i han mer vätska.. typ 1 liter om dagen, vilket inte Oliver får i sig en vanlig dag! hur ska jag då lyckas med de nu??.. OMÖJLIGT! och jag förklarade för bvctanten att jag matar, matar och matar och ger vatten men han vill inte ha så mycke, jo men då ska jag nästintill köra ner en sked i halsen på han bara för att han ska få i sig! men Oliver är bestämd av sig, vill han inte ha så stänger han munnen eller så spottar han ut.. jag låter han ju inte svälta, de skulle jag aldrig göra men jag får inte i han de han behöver men ingen medicin skulle ha få..
Jag är så förbannad att ena dagen ska han får medicin och andra så är de tvärnit!
Och de värsta var, bvctantens tonfall var sånt att de lät på henne som att jag var en dålig mamma som inte gjorde allt för mitt barn! vad ska man säga om de, ska verkligen dom få en att känna sig så? NEJ, visst kan dom säga att man måste truga i dom men dom kan gott ha ett bra tonfall..
Hädenefter skickar jag Krille så han får väga lillen för jag vill då inte gå dit just nu...

Förkyld och road trip!

De här är tredje gången jag skriver och hoppas jag hinner spara de innan de försvinner! som dom andra två inläggen.. nästan så jag ger upp.. suck..
Vad har hänt på sista tiden? Oliver är sjuk så just nu går dagarna ut på att få i han mat och vatten, inte de lättaste..
Fick ju gå iväg med han på bvc igår för att Kerstin skulle få kika på han och hon tyckte att vi skulle få träffa en läkare bara för att vara på den säkra sidan så hon bokade in oss på eftermiddagen..
Och Oliver fick väga sig medans vi var där, 70 gram på nästan fyra veckor.. de är INGENTING!! jag hoppas de bättrar sig så fort han blir frisk.. men jag hade ju ändå väntat mig mer än så.. Han har ju alltid gått upp lite med de här var ju de var ju helt otroligt lite..
Men iaf så masade vi iväg oss till farbror doktorn på eftermiddagen och han klämde och kände och lill snoriga oliver han bara flinade ända tills han skulle kika i halsen.. då bara hostade han och fräste, men skrek gjorde han inte min duktiga kille! men halsen var inte ok, en riktigt halsinfektion var de.. med varknölar! stackar liten.. inte undra på att han skrikigt som en stucken gris ibland och inte velat äta! men fick ingen medicin för tydligen var de på väg tillbaka så de skulle räcka med alvedon så får väl fortsätta med de.. varje gång innan han ska äta för annars går de inte! Kännner mig som en hemsk mamma som fått sin son så förkyld så man måste bedöva han först för att han ska kunna äta!
Undra om man någonsin kommer känna att man räcker till?

Men imorgon blir de road trip till övik, för att kika på kök :-) wiiiih, ska blir skoj!

måste mata sötnosen nu medans alvedonen verkar.. Ska lägga ut lite sommarbilder nån dag :-)

Värmeslag!

Värmen håller på att ta kål på mig, shit vad jobbigt de börjar bli! de skulle gå bra om man kunde ligga ute vid nån sjö där man kan sola och bada.. men de går inte riktigt så bra för olivers del så vi hittar på nånting annat istället, har blivit mycke inomhus för de är så varm i vagnen för han.. stackars mammas lilla hjärta!
LÄGENHETEN ÄR EN JÄVLA BASTU!!! fy van, ständigt runt 30 grader härinne..
så vad har hänt på sistone då?
vi har köpt en bil, vart en saab 9-3:a, jättefin! nöjd.. men dock kör jag celican för oliver oliver kan inte åka saab än för airbagen.. men snart så :-)
idag for jag och oliver till ramsjö så kan skulle få träffa farmor och farfar, men han var då inte alls på humör! han vart genast mammig.. vet inte riktigt va de tog åt han, han skrek och gnydde mest hela tiden om han inte var hos mig.. men värmen gör han nog mer grinig kan jag tro.. är helt slut nu efter en dag ute, dock i skuggan med en livlig liten gosse :-)
märkte av nu att oliver får i sig för lite vatten så måste försöka truga i han mera ändå, jobbigt för han är ju inte riktigt förtjust i de..
Oliver börjar bli storpojk nu. Han sitter själv, korta korta stunder och han vill börjar krypa.. han är på gång men han har inte riktigt kommit på kruxet med armarna riktigt :-)
blir mycke skrivet om oliver, måste bero på att han är mitt liv.. jag gör nästan ingenting utan han nuför tiden!
tänkte lägga in lite bilder men glömde kameran i bilen, är för lat för att hämta den nu :-)

kanske lika bra att sluta blogga, har ju inte så mycke att skriva om endå..
äsch, jag säger gonatt istället..



RSS 2.0