Bloggläsandet..


Meddelande till männen där ute

13 oktober 2009, kl 23:50 Skrivet av Alex Schulman Anmäl  ! 

Det är ljuvligt att ha barn, men tröttsamt. Efter en hel helg med Charlie är jag mycket tröttare än vad jag är efter en hel arbetsvecka. Det kan ni tänka på, alla ni män som kommer hem om kvällarna och blir sura på att era mammalediga fruar inte har tagit undan disken. Det är mycket mer än ett heltidsjobb att ta hand om en bebis. Och det är rena semestern att jobba.

Det är oförskämt och oförstående av männen att bli sura på sådana saker. Ert resonemang är att eftersom de är hemma hela dagarna så kan det väl inte vara så mycket begärt att de också gör det ena och det andra i hemmet. Men oftast är det för mycket begärt. Ni män som går runt och gnäller när ni kommer hem har inte förstått vad det innebär att ta hand om en bebis. Ni kanske inte är så närvarande som ni borde vara. Ni kanske borde tänka på det istället för att gå runt och klaga.


de här blogginlägget var ett av några samtalsämnen som kom upp idag när jag var med therese, och jag tycker de var väldigt bra skriver av Alex Schulman!


Kommentarer
Postat av: Emma

Det är en servis kan man säga. Fina burkar och diverse saker till köket. Men jag hittar dom ingenstans, jag blir gaaalen på det!

Hihi så Oliver har börjat morra :)

2009-10-20 @ 21:13:49
URL: http://emmanylund.blogg.se/
Postat av: Jessica

hmm, den där texten måste jag nog visa Jonas!!!

2009-10-20 @ 23:51:39
URL: http://www.jessicab87.blogspot.com
Postat av: Anonym

Jaaaaaaaaaaaa hoppas också att jag slipper!! :-P

var tionde skulle få en släng ... huuuu!

2009-10-26 @ 20:19:15
URL: http://eyk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0