Veckan..

Idag fick jag en sovmorgon, sov till halv nio! Kanon skönt :-) Storälsklingen klev upp med lillälskling kl fem för då vill han inte sova nå mer.. men sju var de sovdags igen så halv nio var de dags att vakna igen och då klev jag upp med han så fick Krille sova ett tag till.
Oliver och jag åt lunch, klädde på oss och gjorde oss klara för att gå ut.. mötte bea så vi promenerade med henne och sen fick jag Krille att möta oss på shell! (mest bara för att han skulle komma utanför dörren).. satt där ett tag med älskling men sen var jag tvungen att gå för Oliver var så grinig och ville inte somna, jag tror han måste ha haft ont i magen för han skrek som besatt och kunde knappt andas! Varför jag tror att de var magen var för att han hade tydligen försökt bajsat men inte gått nå bra.. (kanske inte intressant för er att läsa men ni får göra de iaf :-P ) Men han somnade efter ett tag iaf, stackars lillälskling!
Så vad händer denna veckan? Imorgon ska vi till fränsta och fira Anders som fyllde år för ett tag sen, på onsdag blir de stan. Utan Oliver för hans farmor och farfar kommer och hämtar han på morgonen så han ska få sova över där tills på torsdag.. fattar inte varför jag är orolig för de? Måste vara för att jag vet hur han kan bete sig där ibland.. men jag hoppas de går bra! Jag kommer vi vara en bit bort om de skulle vara nå för vi blir nog i stan hela dagen, tänkte kanske lyxa till med bio :-)
Sen blir veckan lugn skulle jag tro... inget inplanerat nu men de kanske kommer, vem vet!

Igår var jag på folkrace för första gången i mitt liv, de var faktiskt ganska kul så de ska jag nog åka på igen! Jag och Krille for, lämnade Oliver hemma med momma och där var ju också hans moster så då är ju han nöjd ändå :-)
Om några veckor ska jag till tandläkaren också, blä! Gruvar mig redan..
Måste iväg och lämna blodprover på vårdcentralen nån morgon, ska ju vara fastande då men som tur var började fastande från midnatt så då är de ju inte så farligt!

Nu ska jag gå och göra en lista på vad Oliver behöver som jag ska köpa i stan, kan hända att de blir en del :-D mest bara för att jag tycker de är kul att handla åt lillpyret mitt!




.............

Jag behöver en sovmorgon så jag får ladda mina batterier!

SysterRyster...

Oliver var sååå duktig när han fick sprutorna idag, en i varje barn! samtidigt.. han skrek bara i ca 3 sekunder sen
var de bra, sen "pratade" han bara med dom elaka som gjorde mitt barn illa! Men de var ju för hans eget bästa :-)
Sen fick han alvedon när vi kom hem.. och nu är han och momma ute och går medans jag gör kotletter, fattar inte att jag står och lagar mat för jag kan verkligen inte de, och de ska bli spännande att se hur dom smakar.

JAG SKA BLI MOSTER! :-)
Åååh jag är så förväntansfull, de ska bli så kul!
är lika förväntansfull nu som när jag väntade Oliver! ..
.. för jag ska bli mooooooster! Oliver får en liten kusse.. weeei :-)

Bara Oliver..

Idag önskar jag att Oliver hade velat sova bara ett liiiitet tag längre, känner mig lite trött.. som vanligt fast idag är de lite värre!
Och nu härjar Oliver runt på golvet som en galning, han far runt runt runt överallt! storkillen min ;-)
Vad har vi gjort på sista tiden då? Ja inte mycke, igår var vi ute bra länge. Träffade therese efter vägen så vi tog en fika och sen var vi bara ut och kikade på folk... Gick på bvc och vägde lillen, 69 lång och 7460 g! De går ju uppåt iaf jag får vara glad för de! Men jag har inte längre den där ångesten jag hade över att Oliver åter så dåligt, den ritkigt matnojan.. Nu är känns de mera avslappnat och jag känner att han äter när han är riktigt hungrig..
Sen kom mamma ner med lite grejer och sen kom bobbis på kaffe, vart här i några timmar! Riktigt trevligt :-) hon är bra go bobbis!
Idag ska min älskade trollunge få sprutorna (fem-månaders, lite sent) och jag hoppas de går bra! Jag måste gå själv med han för Krille jobbar :-/ men de ska nog
Gud vad jag pratar om Oliver hela tiden, vart har mitt liv om mina intressen tagit vägen? Måste vara för att Oliver är MITT liv nu :-)

De gick bra igår, som tur var! Inte för min del men för en annan som står mig nära.. Jag håller fortfarande tummarna men nu de borde vara great! ;-)

Nu ska jag leka med lillen!

Storkillen!






Omöjligt

Oliver har verkligen en bra "tant" i Bea, hon är såå fin med han!
Jag tror den dagen hon kommer skaffa ett barn så kommer hon bli en jättebra mamma!

De har gått lång tid nu, men ibland så tror jag att jag ser dig.
Jag vet att de är omöjligt så de är väl ett stark önsketänkande bara!


 


tjingeling

Sitter och väntar på bobbis, hon ska komma på kafferep :-)
Åter igen så är jag dötrött, Oliver hade ingen bra natt.. vaknade vid två och var jättelessen och ville inte sova..
Så jag tog han till storsängen så vi låg där och myste men han var lessen ändå, och när krille kom hem vid kvart i tre eller nått sånt så var Oliver fortfarande lessen.. Jag får en känsla av att han har ont i halsen igen, han hostar och kraxar så! :-(
Sen ska jag till alby, tänkte lämna oliver hos momma en stund medan jag ska ner till gården och ta bort stenplattorna som ligger där.. Man måste ju göra nån nytta ibland!


skriver mer när nått nytt har hänt :-)

Taken!

AAAAAAAAAAAhhhh, jag är trött! Var ingen jättebra idé att vara upp till tre när man vet att man ska upp
med oliver runt sex tiden.. :-/ men de gör ändå inte så mycke nu för de var trevligt att ligga på soffan och titta på film med älsklingen!
Vi hyrde Taken igår, kanonbra film! Den tycker jag ni ska se om ni inte gjort de.. Eftersom klockan bara var tio när den var slut så tyckte jag vi kunde se en film till, så jag satt i en wallander (en av dom äldre filmerna) och som vanligt så tittade jag ju aldrig hur lång filmen var! Ja, ni kan ju ana åt vilket håll de här lutar.. De var tydligen en film som var efter en serie, alltså flera avsnitt och den var fyra timmar lång! Och som jag är då så kan jag ju väldigt sällan sluta se filmen när jag väl har börjat så jag och krille tittade färdigt på hela. Äntligen tänkte jag när de var slut, nu kan vi gå och sova! Kryper ner i sängen, men vem vaknar inte då om trollis! Aah, bara att ta upp han i våran säng och mysa lite och mata sen efter kanske 45 minuter så fick han åka ner i sin säng och somna om.. och då var jag skapligt trött faktiskt! då var klockan efter tre, och så länge har jag inte varit uppe på vääääldigt länge!  Och sex vaknade lillen, men tog över han till våran säng så vi kunde vila till kvart i sju men sen var de bara att masa sig upp!
Så nu sitter jag här och vill att han ska bli trött så jag också får sova en stund ;-)
Men jag ska nog slå igång Taken igen, jag är en sån som kan se filmer flera gånger om....

Näe nu ska jag busa med Oliver så han vill träffa john blund snart ;-)


Kusfan..

Nu har jag och Oliver fått sällskap här i vardagsrummet också, av en ÄCKLIG JÄVLA KUSE! stor är den också..
och den leker kurragömma just nu.. USCH! Jag hatar kusar.. :-/

Tjurighet och vild unge ;-)

Torsdagkväll... sitter i soffan och slappar, krille jobbar och trollungen min sover! De är ganske skönt att
bara sitta här och bara vara! Men jag saknar krille, vi har inte umgåtts så mycke på kvällarna dom senaste dagarna
men vi får ta igen de i helgen!
Förkyldningen sitter kvar, men är dock inte lika snorig (intressant information va?) men hosta och ont i halsen nu.. alltså borde jag vara frisk om nån dag! Har blivit tråkiga hemmadagar nu när man inte orkar göra nånting..
Imorse var Oliver supergrinig, INGETING dög åt lille herr lindqvist, Shit var min tanke då, ska han vara såhär hela dagen så kommer jag nog inte orka (med tanke på min förkyldning) men de blev lite bättre efter han sovit "förmiddag" på 2 ,5 timme. Och sen kom svärmor och hälsade på, hon tog med sig lillen ut en sväng.. Men dock så blev de inte så mycke vila för min del då utan de blev till att städa och duscha. Men de var skönt ändå, tack svärmor :-) snart ska oliver få åka till ramsjö och sova över, nån dag när krille är ledig och jag är frisk så vi får lite ensamtid!
Nu får man ingeting gjort på dagarna för man måste passa Oliver hela tiden, han kryper överallt och han fortsätter att dra sig upp mot grejer! Han slår sig ju så när han ramlar :-(  
Sitter här och funderar på om jag ska beställa filmen "män som hatar kvinnor", vill verkligen ha den! Men som alltid så saknas de pengar, tycker inte om att vara pank.. Eller ja, får ju snart föräldrapenning men jag måste köpa lite grejer åt Oliver så självklart kommer de i första hand!

Varför skaffar man fyra barn om man inte orkar med dom? ... Som sagt, vissa borde inte ens ha ett barn...
Nu gör jag kväll, tjing!


Klen idag..

.. För jag har blivit SÅ JÄVLA FÖRKYLD! riktigt jävla trist... är något slö just nu, tur att Oliver somnat redan! Men har han varit lugn idag, nej, för han är vildare än någonsin! kan kryper/ålar omkring här så man nästan tappar
bort han.. Och nu har han börjat dragit sig upp på fötter när han hittar nånting att luta sig mot! Full rulle här hos oss iaf :-) min älskade gofis kör slut på mig, haha!

Näe nu jag dricka mitt te och gosa ner mig under en filt i soffan!
Gokväll !

Jobb, jobb, jobb!

Jag behöver ett extra jobb, nån/några timmar om dan!
Nån som kan tipsa om nånting?

Återgå..

SItter här nu och funderar på om jag måste börja jobba igen.
Ville helst vara hemma 1,5 år, iaf ett år, men går de inte så måste man tillbaka till jobbet!
Suck... SUCK!


Mys..

Sitter här och tittar på tv, som jag alltid gör på kvällarna nuför tiden.. ibland blir man lite less på att göra samma sak hela tiden men ofta så gör de mig inget för jag är en hemmamänniska! Oliver är fantastisk så om jag missar nånting annat så kan jag leva utan de..
  Har haft en trevlig och mysig dag utan att nånting speciellt har hänt, krille och jag gick ut med Oliver efter lunch.. var tänkt att de skulle bli en prommis men de slutade med att vi hamnade på fritidsboden där krille köpte skor och sen på shell där vi satt oss och kikade lite.. sen kom thomas förbi och då blev vi sittandes där i ett par timmar. Oliver han sov genom all "tung trafik" som var där idag, dom håller ju på att byta plats på dieselpumpen på shell så de var mycke farandes med lastbilar där... men de sket oliver i sov ändå trollungen min :-) sen kom bea förbi en snabbis..
Tillslut så gick vi hem, lagade mat och gosade med trollis.. vardagliga saker som är jättemysiga, helt kanon!
 Just ja, vi skrev kontrakt med skidstahus om köptet av våret hus i tisdags! Yeeeaaaj :-) vi uppdaterade lite och tog bort nånting annat så just nu är summan inte allför stor som vi ska betala! Men jag skulle behöva ha nått extra jobb för att tjäna lite pengar, nått där man kan jobba en två timmar om dan eller några fler timmar nån dag i veckan? skit samma, nått jobb iaf..
Hoppas inte bygglovet vårat strular, var ju tvungen att vänta i två veckor till för att se över allting.. var tydligen inte så enkelt för de kom så nära vägen osv.

Hej för denna gång.


Mitt allt!

MIn lilla trollunge är nu 6 månader! Tiden bara rusar iväg, helt otroligt...
6 månader av ångest, trötthet, frustration men även oändligt med lycka och glädje!

Då...







... och nu..









min älskade skitgris ;-)



I will love you forever!


 


(ingen rubrik)

Åh jag älskar min soffa, men samtidigt hatar jag den! Gränsen mellan älska och hata är hårfin säger dom ju :-D
Har nästan nyss kommit hem från alby, åkte dit igår och spenderade natten där.. Krille for till höljes i fredag, de gjorde han helt rätt i! dock fick jag tjata iväg han för han tyckte väl att vi inte hade råd, men sånt går oftast att lösa, så jag sa åt han att åka iaf för de var han värd efter att ha slitigt så vid huset! Men inatt kommer han hem igen :-) äntligen!
jag längtar efter huset nu, gillar verkligen inte den här lägenheten.. Ständigt kvavt här inne, suck! Men om några månader så flyttar vi, yeaah!

Jag är helt slut nu.. borde ta en dusch och krypa ner i sängen, men man har ju alltid nått MÅSTE man ska göra först..
hur kunde jag, som är smålat, få en sån aktiv unge? haha.. jisses, han tar ju kål på mig snart..  Och åter igen, matvägran! ärligt talat så blir jag nog tokig på de här snart.. nu har han slutat ätit allt utom gröt, och fruktpurér och såna godare saker.. men han äter inte ens särskilt mycke gröt! blir ganska trött och matt för man kan inte göra nånting åt de heller, kan ju inte tvinga lillfisen att äta...
och jag känner att jag inte kan/hinner göra nånting annat för nu handlar allting om att min gofis ska få mat i sig så han kan känna sig nöjd men de är svårt. Går man utanför dörren så hinner man knappt iväg förrens de är matdags och då är de bara att vända, känns därför alltid bäst att stanna hemma tills de ordnat tills sig. Fast nu har de snart gått 6 månder och de har ständigt varit problem med maten så de känns ju inte direkt som de kommer blir bra... Tänk att min älskade bebis blir ett halvår på onsdag :-)
jag och goungen har haft en jobbig natt, lillfisen vaknade varje timme.. men de var skönt att mamma erbjöd sig att ta han vid halv fem för då ville han inte somna om nå mer och då fick jag ju en lite sovmorgon. Fast man är ju lika trött ändå när man klivit upp flera gånger under natten. Känns som den här natten kommer vara likadan, men jag hoppas ändå att mitt hjärta får sova ordentligt!
Sover dåligt, äter ännu sämre, gnällig, äter på ALLT.. kan de vara tänder?

Nu orkar jag inte skriva mer.. Gokväll!

Upplys mig!

Nån som vet när "män som hatar kvinnor" kommer på film?
Eller har den redan kommit..?

Allt och ingenting!

Vad har hänt idag då?? inte mycke, har knappt varit ut.. känns så jobbigt att ta sig utanför dörren när Oliver tjurar med
maten.. undra när man kommer känna att man har nån koll på saker och ting! hoppas de kommer SNART!..
Sen for jag till mamma och fick mat, grillat ;-)
Bara jag och Oliver hemma i helgen, skickade iväg krille till höljes. tyckte han förtjänade att åka iväg efter att ha slitigt ont på gården i alby! men jag saknar han redan men jag ska nog klara mig ändå.. tur jag har lillfisen att ta hand om så går dagarna ganska snabbt..
skitungen min gick inte den här veckan upp i vikt som han borde, förstår inte.. men jag tog de inte lika hårt som jag brukar göra för jag vet ju att han ätit mindre än vanligt så man kan inte förvänta sig att han ska bli en tjockis då heller!

Imorgon ska jag träffa bobbis, min fina vän :-)
jag har så många MÅSTEN att göra men jag vill inte.. uscha, de är så tråkigt..
Just ja, på tisdag ska vi till Ullånger och träffa husgubben för göra "avrop" på huset, bestämma de sista och sen behöver vi nog inte göra så mycke på ett tag.. förhoppningsvis!

Har nog inget vettigt att skriva. för de händer sällan nå vettigt i mitt liv.. och gör de de så glömmer jag bort de fort! tror jag håller på att bli senil.. allvarligt, nått fel på de på minnet!

NU ska jag ringa min älskling och sen sätta mig på balkongen och svalka mig lite.
Tjing..


Toksnälla Bea!

Nu har bobbis gått för en liten stund sen, de var riktigt trevligt med besök :-)
Bullar hade hon med sig också, borde inte äta men kunde inte låta bli... mums var de! tss..
Och snälla rara söta Bea diskade till och med åt mig, antingen så tyckte hon att då såg fördjävligt ut eller så vill hon avlasta mig lite! Hur som helst så var de kanon snällt gjort :-) Tack bobbis!

Nu blir de sängen med lillen!

Utmanad...

Man må väl göra de här eftersom therese utmanat mig ;-)

Berätta 6 hemligheter om dig själv som du aldrig berättat i bloggen. Knäppa, allvarliga, du bestämmer ;)
Vågar du?

1. Jag är jävligt mörkrädd, särskilt när jag är ute och nära skogar. fånigt men sant :-D
2, Har ätit medicin mot panikångest.
3. önskar ofta att jag hade pluggat vidare (så jag hade haft en utbildning nu ;-) hehe )
4. Är lite folkskygg
5. Känner mig duktig för att jag inte använder nässpray, som jag var beroende av i flera år  ;-)
6. Ångrar dagen innan pappa dog..

Och nu utmanar jag Catrin, Bea, Emma N.. och alla ni andra som läser :-)

Hoppgunga och gåstol..

var vad jag hade tänkt att Oliver inte skulle ha, men så blev de icke!
för nu har han båda hemma :-D de blir inte alltid som man tänkt sig!
gåstolen (som vi fått låna av thom och malin, tack tack) ville jag först inte att Oliver skulle ha för jag har
hört så mycke om att dom får sämre motorik osv.. men tillslut så tyckte jag så synd om Oliver så då fick vara så mycke på golvet så då ändrade jag åsikt om räserstolen ;-)
hoppgungan ( som vi fått låna av krilles faster, tack för den), ja den hade jag inte behövt om inte Oliver hade varit så klurig och kommit på hur man hoppar och studsar!.. för jag vet hur barn kan bli av en hoppgunga, därför skulle sötnöten inte ha nån men nu när han lärt sig själv att hoppa så tycker jag inte att de spelar nån roll längre!

oliver matning går fortfarande inte alls bra.. stod och diskade förut och så kikade jag på oliver när han låg på vardagsrummsgolvet och lekte, åh shit va smal han såg var min tanke då! de enda jag såg var alla revbenen på han... och sen när jag kröp ner i sängen för att vila med han så såg jag hur magen gick så mycke innåt så tanken slog mig att nu måste han ha gått ner i vikt! de återstår och se på torsdag... om de inte är tänderna som är på gång så måste de vara nånting som är riktigt fel.. :-( jag börjar bli trött på den här ångesten nu..
fast alldeles nyss fick han i sig en hel tallrik gröt och nästan 100 ml ersättning och de är ju rekord för Oliver! iaf på länge..





krille är och fiskar så jag vet inte vad jag ska göra ikväll, funderar på att hyra en film men de började ju regna precis så jag känner inte för att gå utanför dörren! jag får lita på tv:n ikväll ;-)
Måste ringa min läkare imorgon också, måste ju få ett läkarintyg! suck, att de alltid ska krångla..
nu orkar jag inte skriva mer..

Sundsvallstrip!

Att åka utan ac i en varm bil är ingen höjdare! Men förmodligen så klagade jag mer än Oliver :-D
Jag, mamma och Oliver for till stan idag för jag behövde handla lite åt lillfisen..
Handla inte så mycke, nån till nappflaska (en mindre som får bli en vattenflaska), påsar till blöjhinken.. de var vad jag köpte, Olivers momma handla lite mer hon.. hehe.. de slutade med att han fick pyjamaser, en blå elefant



 och så köpte vi ett till spjälskydd för lillen står ju och slår huvudet i sängen när han vaknar! tänkte köpa ett nytt, bredare men jag tyckte inte de var värt att betala 500 kr för de..
Vi gick inte på så många affärer, orkade inte.. är ju inte shoppingtypen riktigt.. Eller ja, de är roligt om jag hittar grejer jag vill ha men de är sällan så då blir jag bara sur när jag åker hem utan nånting!

lilla söta nyfikenstruten! :-)



Just ja, snart måste de göras... de jag inte vill göra men nu går de inte längre, Oliver måste få luggen klippt!
Nån som vill ta på sig den uppgiften, att klippa en sjövild unge? ;-)



Skratt, hugg och matelände!

Jag förstår inte varför man får sån här ångest över lite mat..
Imorse kvart över sex åt Oliver en portion gröt, och sen åt han ingenting mer förrens halv ett.. jag tycker de är på tok för länge mellan matningarna.. Alla säger att han äter de han behöver men de gör han ju inte, de kan man ju se på hans viktkurva.. så säg nu inte att han får i sig de han behöver!
 Fan jag blir så less, varför äter han så lite? 
tänkte att han kanske inte vill ha ersättning längre så jag tänkte börja ge han mat istället, men de gick inte heller.. mat vägrar han! inte ens några tuggor av de.. men frukt puré åt han så de var ju inte så att han var proppmätt heller..
ibland tänker jag att nu ska jag låta han skrika när han är hungrig men de kommer han ju knappt äta nånting alls på hela dagen.. 
Ibland vill jag bara skaffa barnvakt så får sluta tänka på de här med maten hela tiden.. för jag tänker inte på mycke annat än att han äter så lite!

Fan va Krille är duktigt, han donar och fixar på gården han! Men nu är de snart färdigt, ska bara flytta friggeboden och lusthuset så behöver han inte göra så mycke mer.. Jag är stolt över min allt i allo-älskling!

Fick mig ett gott skratt idag, samtidigt ett hugg i hjärtat!
Jag träffade folk från Alby och vi stod och pratade, och så säger en av dom att dom har gett pappa lite whiskey.. att dom alltid gör de när dom är nere på kyrkan. de lät så lustigt när hon sa de " jag var och gav pappa din lite whiskey idag" tss de tror jag han behövde.. Men snart så dör väl blommorna där om han får whiskey varje gång dom är dit ;-) men samtidigt de var lustigt så hugg de till i hjärtat för jag inser hur mycke jag saknar han varje gång min älskade pappa kommer på tal!
Varför dör dom bästa ung för?


RSS 2.0