Sömnen

Handlade sista julklapparna idag! :-) skönt att äntligen vara klar, men måste bara slå in dom först. Men ibland så får jag för mig att handla lite småsaker i julkapp så de kanske blir vad man gör imorgon ;-)

Jag har sån lust att bada just nu, men jag ids inte ligga där i när tvättmaskinen går för fullt. Den låter så illa.. Och så kommer väl säkert Oliver vakna igen snart, de har han gjort i flera dagar nu. Och somnar vid sjutiden och så vaknar han åtta, halv nio och sen är han vaken 3-4 timmar.. Men iställer sover han ju längre på morgonen och de är ju skönt men jag hinner inte få så mycke till egentid vilket också är väldigt skönt att ha ;-) de är både bra och dåligt med dom har sovrutinerna..

Jag hade nog inte så mycke att skriva om idag, så jag ÖNSKAR ER ALLA EN GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!


Håret

Före:





Efter:



 

Och idag tog han 3 steg, alldeles av sig själv utan att hålla i sig i nått eller snubbla fram! Min duktiga gokille! En händelserik dag ;-)
synd bara att de inte blev nån fika med bobbis, men jag hoppas vi tar igen de snart.
Nu ska jag nog duscha och göra kväll, är lite trött nu efter att ha härja med Oliver fram tills halv elva ungefär. Blev en uppekväll för oss alla här, men man ska ju ha såna ibland också.

Gonatt!


Matvägran.

Oliver har börjat matvägra, IGEN!
Är de någon som har nått bra förslag på hur jag kan få han att äta?


Julstämning..

.. jag vill ha! Tänkte sätta mig och slå in julkappar men såg då att de var slut på julsnören så jag får köpa de imorgon så får jag slå in resten av julklapparna! Har ju faktiskt några stycken att slå in men de är roligt och så kanske man får lite mer julstämning då! ;-)

Idag blev Oliver vaccinerad, inte ett pip kom de från han! Min duktiga underbara kille, den bästa! Sen har vi inte gjort så mycke mer idag, Olivers farfar har varit på besök också. Så bara kaffedrickning och mys idag. Och Även lillen stog helt själv, utan att hålla i sig, jätte länge idag så nu kanske de inte dröjer så länge tills de blir en massa spring här hemma! då blir de full rulle skulle jag tro, mer än vanligt alltså..
Imorgon blir de tandläkaren igen för Oliver, han ramlade och slog sig igår (ganska hårt enligt mig iaf) så jag vill att dom ska kika så nån tand inte har blivit skadad! Bättre att de ta säkra före de osäkra..
Och på torsdag är de klippning, och på fredag bvc! Och på lördag sundsvall förmodligen :-)
Full rulle hela veckan..

jaha, och där hade jag nog inget mer att berätta!



Idol..

Just ja, jag får ju inte glömma att rätt person vann IDOl finalen! Erik är kanon bra..
Men vad jag skämdes när han skulle sjunga vinnarlåten på slutet när hans tjej klev upp och stod där och åmade sig! PINSAMT PINSAMT PINSAMT! Hon kunde väl ha gått ner som pappa hans gjorde, han kunde väl ha fått sin ha sin stund i rampljuset själv där på scen!
Men nu får man väl vänta och se hur mycke man kommer höra Erik hädanefter, jag tycker dom flesta idolerna försvinner ganska fort när programmet tagit slut. Några lyckas väl hålla sig kvar men inte är de många..

Tomt

Jag tänkte innan jag satte mig här att jag hade så mycke att skriva om här på bloggen, men nu är de blankt. Ingenting dyker upp som känns nödvändigt att skriva ner.
Helgen var bra...
Sovmorgon i lördags eftersom Oliver sov hos momma, vaknade 12:20 och blev då ganska förvånad.
Skulle hämta Oliver men de slutade med att han brände sig på braskaminen så han skrek i två timmar mitt stackars lille gullfjun, så vi blev kvar..
Och idag träffade vi Andreas och Emma, de var trevligt :-) 


 


Onsdagkväll

Onsdagkväll och inget grey´s! Vad ska jag nu se ikväll? Kommer inte ihåg vad de var istället för greys, förmodligen inget bra men som jag kommer titta på ändå. Jag har ju inte så mycke annat att göra på kvällarna, särskilt inte nu när man är förkyld och inte orkar göra nånting.. Fast idag har jag ju köpt mig en tidning som jag ska läsa, och sen kanske man borde göra kväll om man ska orka med morgondagen! För Krille jobbar ju så man får ju inte så mycke till avlastning på dagarna.. men de är tur att han får jobba så vi får in lite pengar! För allting handlar ju tyvärr om pengar.. Och snart så kan han ju inte jobba eftersom han ska vara hemma med Oliver, den tiden tillsammans kan dom behöva :-) buspojkarna mina!
Idag skulle egentligen Oliver vaccineras men vi fick ställa in eftersom han blev så snorig, bvc tyckte att vi kunde vänta en vecka eftersom vi inte visste om han skulle få feber eller inte. Men nästa vecka blir de nog..
Och snart ska jag träffa min vän JOSEFINE, de ska bli så kul! Jag saknar henne :-)
Och så ska jag ju få besök i helgen, så nu får ni inte ändra er Andreas och Emma! Jag vill ju träffa er också ;-)

VART FAN HAR SNÖN TAGIT VÄGEN? GE MIG SNÖ!
De får inte bli en gran jul, då blir jag lite lessen.. Jag vill ha snö så jag busa med Oliver i snön, göra en massa snögubbar och lyktor och allt sånt kul. Åka pulka också. Så nu får snön vackert komma tillbaka! Men åker jag till Alby så kommer de nog finnas lite mer snö än här i Ånge, de är alltid en stor skillnad mellan dom två byarna!

Ni får en bild på min busunge innan jag ska läsa min tidning.



Han börjar bli lite långhårig men snart så är de dags för klippning hos Linda igen :-)





Julklappar.

Suck, pust och stön! Satan i gatan vad varmt de är i denna lägenhet, de måste vara nå fel.. Vi har vridit ner elementen men endå strömmar värmen ut.. Och slår man av dom helst så blir de iskallt på golvet, de vill jag inte heller! Så därför sitter jag här och svettas som en gris när jag slår in julklappar ;-) börjar få lite julstämmning, längtar faktiskt tills vi ska klä granen. Fast den lär nog inte stå så länge när Oliver väl fått syn på den, den lilla rackarungen! ;-)
Och en jäkla förkyldning har jag fått också, snoret bara rinner och ryggen värker (brukar ofta få ont i ryggen när jag blir förkyld). Och Oliver är också lite förkyld, hoppas de inte blir värre för han ska ju vaccineras på onsdag..

Och om en månad ska jag börjar jobba, tänk att jag har varit hemma från jobbet ett år nu? Helsike va fort de har gått.. De är med blandade känslor jag går tillbaka till jobbet, men när jag väl kommit in i de så känns de säkert liiite bättre. Men jag gruvar mig för första månaden för de kommer blir tungt, riktigt tungt! Tur så har jag snälla arbetskamrater som säkert kommer hjälpa mig!
Vad har jag annars att berätta? Hmm, förmodligen ingenting.. Ska nog fortsätta med julklapparna istället. Känner att jag vill till stan (igen) och handla en julkapp som jag hade tänkt handla till Oliver för länge sen och den hade jag glömt bort tills igår. Så nu vill jag ner och handla igen. Jossan, om du läser här innan jag ringt till dig, vad tycker du om att jag kommer ner och hälsar på den 19:e? Så att vi kan skvallra och byta julklappar till barnen? ;-)

Nu har jag annat att göra. Hej då alla läsare!


.....

Jag är less ikväll.. varför jag är de tänker jag inte skriva om, de orkar jag inte..
Och mer än så hann jag inte skriva för Oliver ville tydligen inte somna!

tjing..


Allt och inget!

Tänkte bara lägga ut lite bilder för jag vet ju att dom flest som kikar hit är mest intresserad av bilder så idag får bli en bilddag!

Helgen:

Micke och syrran börjar med pepparkakshus


... fortsätter med byggandet...



slutresultat...



och eftersom de blev lite snö så blev pulkåkning med familjen. ;-)

 (att stegra med pulkan tyckte Oliver var kul) :-)





De var lite bilder sen helgen..
Igår var jag, syrran och mamma istan och julhandlade lite. Lite julklappar och självklart kläder åt Oliver som han fick redan nu eftersom han börjat växa ur sina kläder.
Och eftersom jag har världens bästa familj, så fick jag en födelsedagspresent lite före men endå. Och de var att jag själv fick välja en jacka.
Och jag valde en helt vanlig täckjacka med täckbyxor till så att jag ska kunna vara ute i snön med Oliversötnöten, även så fick jag några fleecetröjor!



Och idag har ju Oliver varit till tandläkaren, och den här fick han då!
och de gick bra där, dom pratade mest bara om tandborstning och sånt som man redan hade visste. Om man har lite sunt förnuft så vet man ju vad man ska ge och inte ge barn. Här kommer bilden..



tror dom att barn ska bli glada när dom kommer dit och får DEN DÄR?! Jag tycker den ser hemsk ut.. Men man får väl vara glad för att dom får nånting ;-) Men visst är väl inte jag den enda som tycker den ser galen ut?

Nu ska jag duscha och sen blir de desperata husfruar!
Gokväll..




RSS 2.0