Idioter...

Jävla idioter de finns på ånge vårdcentral! Tänker fan aldrig ringa dit igen, inte ens med ett litet jävla recept kan man få hjälp med bara för att jag har min läkare i stan, som dessutom är ledig! IDIOTER!


Hoppas..

SItter hos mamsen nu.. sov här inatt så slapp jag vara själv hemma medans krille jobbade.. blir nog kvar här tills imorgonbittti, älskling ska ju ändå iväg på en till nattkörning och nu sover han hela dan så stannar nog här och pysslar på med ingenting särskilt.. men skönt de är att vara i hus ändå, önskar vårat hus hade fått stått kvar så hade vi ju bott där nu! men men ingen idé att älta för nu är de som de är..

Var på sjukan igår, allt ser helt okej ut.. kanon :D bebis växer måste jag säga.. hoppas vikten på bebisen är en uppskattning uppåt än neråt för annars kommer den vara stor.. "lite rund om magen" som barnmorska sa.. hehe..
Bara 13 dagar kvar nu.. jag räknar ner nu!

Imorgon blir de lets dance kväll med tjejerna ;-) nice... ska sitta där och mobba dom som dansar, hehe.. för själv är man ju smidig som en pippifågel just nu.. haha..

Hoppas hoppas hoppas vi får nyckel till nya lägenheten imorgon, annars får jag nog nått hysterisk utbrott!

Knut..

Och även att min älskling bjöd mig på mat på knutstation idag, var guld värt! var kanon gott, åt en plankstek! Mums!
Ibland vet han verkligen vad jag behöver... Tack my love!

Helgen..

Nu är helgen slut.. eller ja, för mig så är de ju helg hela tiden för jag är ju sjukskriven.. och håller aldrig reda på vilken dag de är så jag har helg hela tiden jag :-) ganska skönt men saknar faktiskt jobbarkompisarna! men ska dit och hälsa på nån dag tänkte jag...
Jag bara rä'knar ner och ner men de går så sakta.. önskar jag kunde orka göra saker hela tiden men krafterna och króppen säger NEJ med stor bokstäver...
Känns som man varit på språng hela helgen, skönt ändå.. hälsat på folk och fikat och donat.. åt pizza igår på garaget med krille, jennifer och peter.. trevligt trevligt.. och sen kom lina och söta junior förbi, och jag fick en present ;-) eller ja, bäbisen fick lite i förtid vill säga.. tack lina! den var jätte fin ;-) hon är bra snäll lina...
var hem till bobbis på fika.. alltid lika trevligt där också.. man får sig ett gott skratt när man träffar henne.. ;-)
men sjuk va snö de har kommit, fick verkligen skotta fram bilen.. och ändå hade krille haft den i natt men de var äbndå gömd under snön... jag stog därute och sopade av bilen och min älskling satt inne och åt isglass och tittade på.. och fnissade lite, min sötnos! ;-)
Imorgon ska vi till ljusdal, på toyota.. och dollarstore! Yeeeppiii ;-) de är roligt att gå där.. billigt och bra med andra ord!

Och kusinvitamin, jag hör av mig så fort ungen har ploppat ut ;-) ska inte glömma, jag lovar!

Neä fan, nu är de glasstime! igen, precis som igår.. men de gör inget nu för jag tycker faktiskt jag har varir duktigt i flera månader nu också...

See you!

helvetet och tillbaka..

Fy fan, är helt slut! Magsjuk är de västa som finns! Äckligt och vidrigt och allmänt skitjobbigt!
att vara gravid och diabetiker och få magsjuka kan jag lova är ingen höjdare.. jobbigt kan jag lova och de ända sjukvårdsupplysningen säger är, drick sockervatten och ät dextrosol.. och hur lätt är de då när man spyr upp allt igen lika snabbt.. men jag tog mig igen om de västa men är fortfarande inte kry! Och de va bara tack vare krille jag tog mig igenom de värsta för annars hade nog sockret sjunkigt på dock för lågt så jag hade tuppat av de som tur var hände de aldrig.. för att han satt och vaktade mig hela natten medan jag var helt beredd på att ge upp! Är otoligt tacksam för min älskling, finns ingen bättre! Älskar dig Kristofer ;-)
Ifall så var nog babyn lite stressad av allt så de skrämde oss rejält med att inte alls röra sig igår.. huvva vad nevös jag blev, ringde förlossningen och dom sa att jag skulle pröva dricka kallt vatten och hjälpte inte de så kunde vi komma ner tyckte dom.. så jag drack vatten men de blev inge bättre så fick åka ner till förlossningen men de var inge fel därinne.. bebis mådde bra ;-) den måste bara ha sovit hela dagen igår när den hade varit vaken med oss på natten innan!
tackl gode gud för de.. som krille sa, bättre att åka ner en gång för mycke än en gång för lite!
Men inge mer skrämsel tack, de orkar jag inte nu!

fan nu måste jag lägga mig igen, blir helt slut att vara uppe...

gonatt ;-)

en dag i staden..

Ikväll ska de ätas på afterworrk, ska blir riktigt nice ;-)
med beeis och linis, treevligt att umgås med bara vi tjejer ibland också... men får se hur länge krafter följer med ikväll, är äckligt trött och slut idag.. men man ska väl härdas..

var på sjukan igår, allting är jättebra med babyn.. mår prima där inne så de känns tveksamt att den vill komma ut.. men jag hoppas den är redo för oss snart, vill inte vara gravid längre.. vill ha min bebis!
Iaf så vart de lite längre på sjukan är förväntat, gjorde ul och sen ctg och träffade läkaren.. en läkaren som inte ens frågade hur "jag" mådde utan tittade lite i pappren och sa att bebis mår bra och sen tänkte hon bara sticka därifrån utan att jag hunnit tagit upp mitt problem med ryggen så man fick ju haffa hon i fart och berätta hur de var..
hon kände lite och börjde prata om en propp i lungan så vi skulle komma tillbaka om de blir värre och sen går hon.. där står jag och krille och tittar på varandra och typ "jaha näe vi går väl då"... dock så hade hon skrämt upp mig rejält så jag tog upp den med min sjuksköterska på medicinmottagningen och hon pratade med en läkare som skickade mig vidare till akuten.. Krille och jag tar och åker dit och anmäler oss, fick träffa en sjuksköterska som tog blodtryck osv.. hade feber och nu när jag är i veck 36+1 (idag alltså) tyckte dom att jag var så långt gången att jag fick åka upp till förlossningen.. jaha tänkte vi, vi går väl dit då och där får vi sitta och vänta på cpläkaren vi redan träffat på ultraljudet på morgonen..
vi sitter där och väntar och väntar.. och väntar.. både krille och jag är irriterade över att de tar så lång tid och att dom skickat runt oss överallt, ska de vara så svårt att ha en på ett ställe och låta oss stanna där..
skit samma så kommer läkaren efter nästan två timmar och tittar på oss skit konstigt och frågar hur de är och jag säger att jag inte vill åka hem förrens de är utrett vad som är fel på mig.. visst säger hon, du ska få ett papper här som säger att de inte är nå fel på bebisen utan att de är "jag" som har ont så en vanlig doktor kan titta på mig.. får pappret och sen blir jag skicka på medicinmottagningen.. kommer dit igen, ja.. dock så åt vi nånting först och så skickade jag iväg krille på ärenden som måste göras, spelar ju ingen roll om han smiter en stund för jag blir ju ändå bara runt skickade..
iaf så kommer jag på medcinmottagning, dom pratar med en massa folk med inser sen att de är på akuten jag ska vara så dom följer mig dit.. lämnar pappret och anmäler mig och väntar.. klockan är nu tre och sen tio hade vi varit på sjukan..måttligt less!!!! 
jag får komma in till en sköterska som tar blodprover och allt möjligt, snart nog kommer krille igen och gör mig sällskap.. och vi väntar och väntar på vad som ska hända.. ingenting.. träffar en ny läkare,efter men bytt sköterska hundra gånger som de kändes.. aja dom förklarar hur de blir, jag blir förmodligen kvar över natten för att göra en lungröntgen, ja men då kan krille åka hem då efter jag har fått åkt tillförlossningen för de var där jag skulle få sova.. 
sen kommer läkaren igen och säger att dom skyndar på på röntgen så jag hinner nog göra den ikväll och ser allt bra ut får jag åka hem.. stackars min älskling får nu stanna kvar ifall jag får åka hem.. tiden går och vi väntar..
klockan sex får jag göra röntgen och sen tillbaka på akuten och vänta lite mera..  tur så hade vi tv på våran "rum" där på akuten, de var bara för att vi hade fått barnrummet.. haha, man får vara glad för de lilla!
en ny läkare kommer och klämmer och slår och fingrar på mig och frågar hur de känns..  en vips så försvinner hon så vi får vänta igen.. klockan åtta kommer hon tillbaka och säger att lungorna ser fina ut, inga fel där inte.. jag hade nått prov som var förhöjt med de trodde dom berodde på graviditeten.. men iaf så fick jag en remiss för att lämna prover som dom skulle ha om två veckor (och den remissen är kvar i stan för den glömde jag, klantiga jag)
skit samma, vi fick åka hem! ÄNTLIGEN!!!!!!!! Så efter åtta så får vi, trött som ett as var både jag och krille efter 10 timmar på sjukhuset..
Tur iaf att de inte var nån propp, men de är ju fortfarande nånting som är fel nu men härdar jag ut till förlossningen och hoppas att de blir bättre sen..

Är så glad att krille verkligen följde med mig och stannde med mig där på sjukan, vad skulle jag annars ha tagit mig till!? Älskar min sötnos..

De var våran dag igår de..

ohuuaa

Över en natt typ så har allting blivit riktigt jobbigt...
Räknar ner för fullt nu, 28 dagar kvar... hoppas de går fort..
Tycker synd om dom så måste lyssna på mitt tjat om hur jobbigt de är osv.. stackars satar! haha.. men krille tycker jag riktigt synd om som verkligen får höra och se hur jobbigt jag tycker de är och inte kan han göra nånting heller för att göra de bättre.. Stackarn!
Men han står ut hoppas jag.. ;-) älskar min lilla snutt (krille) ...

Var hos mamma och började lägga pussel med henne, jisses man blir ju som helt förblindad av alla pusselbitar! 1000 bitar rakt framför ögonen, jag såg ingenting tillslut.. tur var så kom krille och hämtade mig då så jag hade en anledning att lämna allting och fara bara.. haha..

sjukhuset imorgon... ultraljud, ctg, träffa läkare och min sjuksköterska.. en helt vanlig dag på sjukan alltså! känns jätte skönt ändå att krille känner att han vill följa med mig varje gång så jag slipper åka själv...

Och afterwork med lina och bra på fredag, ska bli riktigt roligt att umgås en stund :-)

Tack och adjö för ikväll! See you...

Oohhej..

Måndag idag va?? sjukt dagvill man blir när man är ledig varje dag, hela tiden...
skulle nog vilja jobba igen om jag hade haft krafter till de.. men bara 30 dagar kvar nu! Jippie ..
Kanske blir de micro ner til bb, vilken jävla färd de skulle bli, haha ;-)

Har iaf ansökt om föräldrapenning nu.. hoppas de går fort med "behandlingen"  av min ansökan så man inte behöver vänta i evigheter på några pengar.. fast för först ska vl min sjukskrivning bli godkänd.. om dom nu inte tycker att jag är frisk nog för att jobba, då blir jag galen.. de återstår att se..

har varit ute på en prommis med bobbis, och sen en fika.. var hur trevligt som helst.. skvaller och allmänt prat, hur skönt som helst att hon får mig utanför dörren :-) 
bobbis bobbis bobbis, lägger du ut dom där korten du knäppte på mig blir jag galen! :-P

Måste verkligen köpa mig en ny telefon med bra kamera, men vad ska man köpa?
Beas telefon är verkligen fin.. måste nån kika runt lite på torsdag när jag är i stan..

Gråt inte över nån som inte skulle gråta över dig

kööö....

Sitter här.. medans jag står i kö hos försäkrignskassan.. skit va lång tid de tar!
du har plats 20 i kö... piiip... du har plats 18 i köö...
du har plats 8 i kö... efter 20 minuter...
batteriet hinner nog dö innan jag har kommit fram, måste nog leta fram laddaren innan de är försent och jag måste börja om!
Skönt de är att vara ute egentligen.. synd bara att jag numera inte orkar gå några längre sträckor.. 
Känner mig stor och klumpig.. vill ha min bebis här hos mig nu, inte i min mage ;-)

undra vad man ska roa sig hela veckan... på torsdag blir de stan iaf men sen vet jag inte riktigt vad som händer.. tvinga med bea på en fika kanske ;-)
städa och packa ihop borde jag också göra... ja jag får nog ta tag i dedär nu, kan ju inte vänta så mycke längre.. fast egentligen så finns de ju inte så mycke att packa ihop förrens vi får lägenheten och de dröjer ju till slutet på januari skulle jag tro.. blää..

nu ska jag börja rensa kläder iaf... slänga en HEL del..




Hopplöst..

hatar att vara sjuk, allting går åt helvete då!
vaknade imorse och mådde illa men tänkte att jag är väl bara trött så åt lite frukost och tittade sen på några avsnitt av sex and the city.. kanon bra serie ;-)   men sen somnade jag om och vaknade och mådde ännu mer illa och jovisst då slog magsjukan till! hate it! sockret spelade mig ett riktigt spratt så av de mår jag också skit..
blev på tok för långt så jag svimmade men vaknade sen till sans och vett men mådde ännu mer pyton.. skit! jag skrämde min stackars älskling.. Och panik fick jag själv, ringde barnmorskan och min sjuksköterska men dom sa att de var inge fara, bara jag tog de lugn och drack mycke så skulle de gå bra.. de fanns ju en liten chans att förlossningen kunde sätta igång men de var en lite chans så de är nog ganska lugnt nu för inge har hänt.. Krille måste nog få bli min personlig assisten sanrt för jag orkar inte sköta mig och och bebis längre.. vill ha min bebis här med mig nu!

Bea var hit igår, hade hur trevligt som helst... skrattade som en tok :-)
 
Ska ner på sjukhan imorgon.. vill helst inte missa den tiden för ska ju kika hur bebis mår..
Aja nu har jag skrivit färdig om min skit dag!

Gonatt allihopa..

Prommis...

Idag har de blivit en promenad, en kortis med bea! Hur härligt som helst.. Dock lite kallt men skönt iaf..
och ännu bättre var ju att jag fick träffa bea som jag inte gjort på evigheter! Insåg då hur mycke jag saknat henne! My best friend..
Och även de gjorde att dom tyngre och jobbiga sakerna kändes lite lättare..
Men bebis mår bra och de är huvudsaken :-) min älskade lilla knodd!  

Ångesten trycker alltid.. mer eller mindre.. 
Hur ska man göra för att återfå sina krafter?

Men de känns ändå lite bättre idag, men önskar tiden kunde gå fortare så kanske de känns hur bra som helst sen...

Jag har iaf världens bästa familjen! skulle inte byta dom mot nånting annat här i världen..

Undra om jag ska ta och unna mig att köpa en ny mobil, vill verkling ha en ny som jag kan knäppa fina kort med! Och de var länge sen jag köpte nånting åt mig själv... Tycker faktiskt själv att jag förtjänar en ny men vi får se hur de blir, ska spana runt och se vad jag hittar ;-)

De är upp till mig själv..

Jag vill bara gråta...
Orkar inte mer nu, har inga krafter kvar...

Ber om så lite men ingenting... Ska sluta med de och göra de jag vill ha gjort själv..
ska inte förvänta mig eller begära nånting av nån längre..

Vill också säga förlåt till dom jag försummat på sista tiden men jag hoppas ni kan ha lite förståelse att mina krafter är borta just nu och att jag inte är i toppform men jag ska försöka bättra mig.. Mest till min vän Bea!

 

Nyår..

Ibland blir jag rädd för mig själv.. Varför blir jag såhär? ungefär som jag ger upp, att man inte orkar nå mer..
Alltid är de nått som jag gör fel, säger nått fel..
Därför har jag lärt mig under 2008 att ibland är de bättre att var tyst så slipper man bråka om småsaker..
Ett nytt år man de känns inte riktigt som de kommer bli ett bra år.. började inte så bra iaf.. men men..
Men de var iaf trevligt att fira med lina och peter, dom är trevliga och bjöd på riktigt god mat ;-)

Ja nu är de inte alls länge kvar.. och inte behöver jag gå tillbaka till jobbet heller! Har semester till den 7:e och sen är jag sjukskriven till den 11 februari och sen går jag på föräldraledigt! Skönt men fan vad jag kommer sakna alla dårar och tokigt folk på samhall (posten) :-)


Inte ligga på soffan och vila upp sig för de som kommer hända framöver för då är man lat.. jajust de ni alla!

RSS 2.0