Förkyld och road trip!

De här är tredje gången jag skriver och hoppas jag hinner spara de innan de försvinner! som dom andra två inläggen.. nästan så jag ger upp.. suck..
Vad har hänt på sista tiden? Oliver är sjuk så just nu går dagarna ut på att få i han mat och vatten, inte de lättaste..
Fick ju gå iväg med han på bvc igår för att Kerstin skulle få kika på han och hon tyckte att vi skulle få träffa en läkare bara för att vara på den säkra sidan så hon bokade in oss på eftermiddagen..
Och Oliver fick väga sig medans vi var där, 70 gram på nästan fyra veckor.. de är INGENTING!! jag hoppas de bättrar sig så fort han blir frisk.. men jag hade ju ändå väntat mig mer än så.. Han har ju alltid gått upp lite med de här var ju de var ju helt otroligt lite..
Men iaf så masade vi iväg oss till farbror doktorn på eftermiddagen och han klämde och kände och lill snoriga oliver han bara flinade ända tills han skulle kika i halsen.. då bara hostade han och fräste, men skrek gjorde han inte min duktiga kille! men halsen var inte ok, en riktigt halsinfektion var de.. med varknölar! stackar liten.. inte undra på att han skrikigt som en stucken gris ibland och inte velat äta! men fick ingen medicin för tydligen var de på väg tillbaka så de skulle räcka med alvedon så får väl fortsätta med de.. varje gång innan han ska äta för annars går de inte! Kännner mig som en hemsk mamma som fått sin son så förkyld så man måste bedöva han först för att han ska kunna äta!
Undra om man någonsin kommer känna att man räcker till?

Men imorgon blir de road trip till övik, för att kika på kök :-) wiiiih, ska blir skoj!

måste mata sötnosen nu medans alvedonen verkar.. Ska lägga ut lite sommarbilder nån dag :-)

Kommentarer
Postat av: Lina

Stackars liten! Men är ju absolut inte ditt fel han blivit dålig. Tror det är förkylningar överallt, och i princip omöjligt skydda sig. OM man nu skulle göra det så tror jag ändå man gör dem en björntjänst. För fy fan va sjuka de lär bli när de väl ska möta världen sen efter att ha varit isolerade!Kul kolla på kök och planera hur ni ska ha det! :)

2009-07-08 @ 16:50:59
URL: http://juniorochjag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0