Tung dag!

Hade de inte varit för Oliver så hade jag inte klivit upp idag!.. om de hade en annan situation så hade jag supit mig full eller dragit täcket över huvudet och bara sovit hela dag! men för min älskade oliver skull så tog jag mig i kragen och gjorde sånt som man måste göra.. självklart kändes de tungt men för mitt hjärta så gör jag allt.. Oliver behöver mig och de känns bra att känns sig behövd, de känns lite lättare då!
men ju längre dagen gick, ju tyngre kändes de...  men nu har jag tagit mig igenom de värsta så nu kan de väl bara bli bättre,,
För idag.. är de ett år sen... för ett år sen hade jag värsta dagen i mitt liv! Min pappa dog.. min älskade pappa!

Jag undrar ibland vad som hade hänt om inte oliver hade blivit till, hur livet hade sett ut.. men gud så glad jag är att oliver finns, han räddade mig..

Utöver oliver så finns de tre personer som ligger mig varmt om hjärtat, dom som alltid finns där ! även fast två av dom träffar jag allför sällan!
Min älskling Krille, Jossan och Bea!

Och självklart min mamma och syster!

In loving memory... my dad!


Min dag..

Promenaden med therese idag var kämpig, oliver skrek och gnydde mest hela tiden för han HATAR att ligga i vagnen och inte se nånting.. så efter många försök att han skulle vara nöjd med nappen så fick jag ta upp han och bära han en bit., då vart de genast bättre! stackars therese som fick skjuta både sin och min vagn, men de gick ju fint ändå! :-) var inte sån lång bit..
sen var vi upp till therse och troy en stund, dom måste ju få bekanta sig lite med varandra.. :-)
sen vidare till posten, oliver var lite trött och sur men inte mycke grin ändå.. vart där ett tag, saknar ju mina jobbarkompisar!
och skulle vidare på försäkringsbolaget, men som var stängt! så typiskt.. sen skulle jag med gunilla men hon fixade saken utan mig, tack tack!  då gick jag hem, helt slut.. sen kom mamma och syrran som skulle vara barnvakt för jag skulle till frissan.. håret bara ramlade av! skönt.. men saknar mitt toviga hår ändå..
 Sen var man bara hemma, vid åtta kom älsklingen hem.. kebabrulle idag, mums!
men nu är de natten...
En dag har åter försvunnit...

till veckan ska man ställa sig på vågen, törs man? vill veta vad jag väger men kommer bli så lessen om den visar för mycke.. måste nog försöka sluta med alla godsaker för jag HATAR verkligen min kropp som den ser ut nu..


Hus..

Tanken var när vi köpte huset att de var mysigt och låg bra, och dessutom billigt! Kunde ju inte bli bättre.. men de brann ner och nu måste vi komma fram till ett beslut om vi ska bygga upp de eller om vi ska försöka hitta oss nått annat..
De finns ju alltid för- och nackdelar med allt..
Nytt hus vore jätteskoj och underbart men de kostar oss 100.000 kr fast de är ju ganska billigt för ett nyss hus, men åter till tanken var ju att vi köpte vårat hus för att de bla annat var så billigt så mera lån känns inte riktigt kul för oss..
Och så nu när oliver kommit så inser man att man vill ju att han ska ha lekkamrater och de finns ingen i hans ålder i alby, vissligen bara en mil till ånge men bor han i alby blir de dagis/skola där och de är ju inte så kul utan kompisar..
Men att försöka hitta ett hus i ånge är inte de lättaste, vi har letat men vi hittar inget.. eller dom vi hittat vill inte sälja så de går ju inte ihop.. Och med en "begagnat" hus blir de renovering och de vill vi ju inte heller ha för mycket av, i måttliga mängder funkar de...
De är ett svårt beslut och de känns som jag aldrig kommer kunna ta de här beslutet nån gång.. men de måste snart bestämmas, om en vecka eller två.. Jag är så förvirrad!
Ibland vill jag bara låta nån annan bestämma åt mig för jag kommer aldrig fram till nå vettigt, även att de är sämsta tidpunkten på hela året att behöva bestämma nånting! uscha..

Har NI några för- och nackdelar att dela med er av?

....

Grattis älskade pappa! :-(

3 månader..

...blir Oliver idag! storkillen min :-)
var på bvc idag för att prata om lite grejer, behövde lite råd och så.. vägde också och oliver hade gått upp, tur de! men måste fortsätta med ersättning nån gång per dag så han klarar sig och blir en ännu större kille!
och efter de var vi ute och gick med therese och troy runt forsön, i regn och blåst! men skönt iaf, särskilt när man kommer hem för då känner man sig lite duktig iaf :-)
ska nog till bea ikväll på fika, och desperata husfruar, fast de beror nog på när lillen tänkte somna!
Helgen... har varit lugn, skulle ner till stan och hälsa på jossan och handla lite småprylar men de blev inte! men jossan, vi kommer nog snart ändå.. ska ju komma ner och fira dig när du tagit examen din lille duktiga pluggerska ;-)
träffade lollo häromdagen, var evigheter sen så de var riktigt kul!! fast vi hann inte prata så jättemycke men de ska vi ta igen till sommaren om hon kommer hem!
Var ner till ramsjö igår, älsklingen skulle hjälpa sin morfar med vedan och då följa jag och oliver med och stannade hos svärisarna! var ute och bara hade de mysigt...

oliver med sin farfar!
vad är de mer som hänt på sistone då? ja, inte så mycke vad jag kommer ihåg just nu.. minnet mitt är ju som nästan helt försvunnet, jag är som en guldfisk! eller som doris ;-)

och på fredag ska de vaccineras, hualigen! krille får nog följa med, känner mig lite nervös för att dom ska sticka min lilla sötis i benen!
men nu de kommer de några söta bilder istället för att skriva om mitt liv.. för jag tror ju faktiskt dom flesta läser för att hålla sig lite updaterad om oliver ;-)

glader!

mina sötnosar!kan man bli sötare?

Och så här låg oliver när han vaknade fem imorse och vill ha mat! (ser inge vidare skönt ut)nu får de vara slut på bilder för idag! återkommer en annan dag när de har hänt nått skoj att skriva om!
Tjingeling!

Mitt hjärta!

Oliver går inte upp i vikt som han ska och gud vad de tär på mig att min mjölk inte verkar räcka till! men de konstiga är att han är så nöjd hela tiden och skriker väldigt sällan..
Världens underbaraste lilla oliver!... mitt hjärta går i tusen bitar när jag ser att du inte får i dig de du behöver.. men jag hoppas så innerligt att de blir  bättre!

Mitt hjärta!
"säg den lycka som varar för evigt"
den lyckan har jag hittat, och de är den man känner för sitt barn!


Allt möjligt!

Gokväll bloggen, och alla läsare!
Känns som de var länge sen man skrev nånting, passar på nu när oliver sover och krille är på garaget... har inte haft nå vettigt att skriva och har inte haft nån lust heller..
maj är nu kommen och de är skönt med vår men maj är en tung månad!
vad har hänt på sistone då? ja inte så värst mycke iaf... bara funnis till och varit ute i finvädret.. men igår skulle jag vara social med bea under en promenad men då skulle de regna, typiskt! men vi tog promenerad endå ett tag..
känns som jag har mycke att göra framöver... många fyller år, man ska iväg på föräldragrupp, ha "pratstund" med försäkringsbolaget osv..
appropå de så var vi till försäkringbolaget idag, vart inte mycke sagt där inte.. krille och jag sa till gubben i december redan att vi ville ha en kalkyl på vad de skulle kosta att bygga upp huset men den har dom inte gjort än men de skulle dom börja redan med idag efter vi varit dit.. även att dom hade kollat upp en massa hus i alby åt oss även fast vi sagt att ska vi bo i alby så vill vi inte ha något annat hus än på våran tomt.. men de hade dom tydligen missat.. vi hade med oss håkan dit, krilles pappa, för de känns inte riktigt som dom tar oss på allvar om man går dit själv.. och han än ganska insatt i sånt här så de känns skönt att han var med! och dom kan nog tydligen inte ta oss på allvar eftersom vi sa dedär om kalkylen i december men inget har hänt.. aja dom betalar våran hyra så vill dom ta tid på sig så visst.. känner mig ändå inte riktigt upplagt att flytta igen, trött på att packa ihop och packa upp..
och kristina, krilles mamma, fick vara barnvakt medans vi var iväg så hon är nog lite glad för de.. fast han somnade ganska snabbt ändå så hon tog och städade lite här och diskade! Tack tack.. de går ganska länge mellan gångerna men orkar ta tag i städningen faktiskt.. är både lat och känns inte som man hinner med..
bea och lina tog visst en roadtrip igår, vart också sugen på att göra de! men vart ska man åka? hmm... måste nog fundera på att hitta på nå roligt snart :-)
imorgon ska jag på bvc, sen förmodligen gå ut och gå med gunilla.. sen till farmor för hon fyller år!

en lite prick hade jag på ögat också men dom trodde att de inte var nå speciellt men en läkare ska titta på de så får man se sen.. men de lät som man tydligen kunde få såna och sen så försvann dom bara!.. ja de återstår att se men jag ser ju skitbra iaf ;-)

just ja, oliver snurrar för fullt ni! från rygg till mage, från mage till rygg.. han är så duktig så! jag har haft träning med han men gissa om han gjorde de för mig först? NEJ, han gjorde för sin pappa först.. men nu har han visa mig också att han kan min lilla duktiga kille! även att han vägrar ligga i famnen på nån, han vill sitta eller stå så han får se nånting.. han växer så fort så jag får nästan ångest!

Jag och lillpyret ;-) (nyfödd)Mina älsklingkillardär var en en liten bebis, fast en stor bebis ändå.. 4082 gram som nyfödd! lik mamma sin ;-) hehe..

och nu ser han ut såhär
vi hade en lekstund medans gullefjunet satt där i vagnen :-)just ja, måste bara lägg ut en bild till! de är många som tycker oliver ser ut som en söt lite toker när han har mössa på sig och här kommer en bild där han verkligen ser ut som toker!Vad tycker ni? ser han inte ut som toker eller vadå? hehe..

Satt och tänkte nu på att de vore ju lite roligt att veta vilka som läser min blogg om mitt intressant liv, så kan ni inte lämna nån kommentar så får jag se vilka ni är.. eller ja ni kan ju lämna en kommentar bara om ni inte vill skriva namn eller så..
Nu ska jag krypa ner i sängen..
Gokväll och gonatt!

RSS 2.0