Shoes..



Olivers nya "lära gå" - skor. Han hatar skor och därför köpte jag ett par som nästa var fjäderlätta så kanske han tycker bättre om att ha skor på sig.

Bjuder på en bild på lillfisen också :-)


091125

.. klockan är precis nu 20:36 och jag sitter här och försöker välja tapeter till huset! Till HELA huset och de känns omöjligt. Och de ska helst vara klart tills imorgon.
Så just nu sitter jag och önskar att jag hade lite dekorationserfarenhet och hade "öga" för att se vad som passar ihop och skulle kunna se hur rummet blir med golv och hela baletten. Men de har jag inte så de får bli som de blir..

Usch!

Funderar på att börja leva på svältdieten.. (och nej, ni behöver inte säga att de inte funkar så för de vet jag redan)
Men nånting måste göras nu, jag mår så himla dåligt över mig själv.
Önskar mig lite självbehärskning i julklapp!

Satmaran Elin!

Idag är de ingen bra dag! Humöret är inte de bästa och de märks att tålamodet inte riktigt finns där, så stackars lillafisen idag som har varit tvungen att vara med en satmara som jag idag..
Och Oliver ska ju hela tiden testa gränser med mig så idag har de blivit mycket "NEEEEEEEJ OLIVER" "DU FÅR IIIIINTEEEEE VAAAARA DÄÄÄÄÄR" "DU FÅR IIIINTEEE KLIVA UR MATSTOLEEEEEN"... ni fattar vad jag menar! :-( och jag försöker alltid ta de lilla lugna men idag har de brustit ganska fort för mig så nu sitter jag med värsta dåliga samvete för att Oliver har fått ta "smällen" för mitt dåliga tålamod.. Uscha!  Måste skärpa mig!

Samvetskval..

Jag tror jag har ständigt dåligt samvete. Alltid ligger de där och lurar inom mig.. 
Ofta får jag dåligt samvete för att de känns som jag skulle kunna göra mer för Oliver än vad jag gör, och de ger mig dåligt samvete! Och hushållet, de hinns sällan med.. Och Krille stackarn, han får då inte uppmärksamhet han borde få, eller att jag inte pratar och umgås med mina vänner så mycke som jag skulle vilja och borde göra! Detta får mig att ha ständigt dåligt samvete! Och jag gillar de inte! Fasiken..
De lär väl bara bli värre den dagen jag börjar jobba också... Jag får nog försöka klura ut en lösning, men tvivlar på att jag finner den!

Bilder från gårdagen.














fredagsmys!

Jag funderar allvarligt på att lägga ner bloggen.
Känns som jag aldrig har den där riktigt blogglusten, och väldigt sällan nånting att skriva om.. Och varför ska jag då fortsätta? De blir till att tänkas över..

Fredagsmys, pizza och Idol! Dock kikar jag på idol själv men de gör inte mig nånting, jag trivs bra själv!

Jag är trött... Oliver har fått för sig att vakna på nätterna, är de inte att man ska ge han nappen (de gör mig inte så mycke för de är inte jobbigt, och de har han gjort hela sitt liv) så vill han äta och vara vaken en stund. Och jag vill inte vara vaken på natten, och jag vill inte att Oliver ska få för sig att vara vaken då heller! Oliver sov bättre när han var liten, helt enkelt.. Så nu får man väl längta tills han är stor nog att sova en HEEEL natt ;-) gofisen min..
Men jag måste ju bara säga att Oliver har slutat vara så klängig, nu klarar han sig rätt bra själv.. Han älskar att gå med allting han kommer åt, vilket är våra stolar.. Han drar runt dom här i lägenheten så man vet knappt vart dom är :-D han älskar att gå helt enkelt, med hjälp då förstås efter han inte går själv än!
Jag skulle ju väga Oliver igår, men de fick jag inte för då passade han på att bli klängig.. men de gör inte så mycke han äter ju så han minskar ju inte i vikt. Och de var så lusigt när Lena frågade om han hade börjat krypa än, då skrattade jag litegrann och sa att de började han för 3 månader sen.. Lite brydd vart hon då faktiskt ;-)

Jag måste börja spara pengar nu, vill ju fara till Ullared nästa år :-)

Julklappar, flytt osv...

Nu börjar den här julklappångesten komma, "vad ska man köpa, hur mycke har jag råd att spendera" alltid tänker jag så.. Varje år tänker jag att jag inte ska spendera alltför mycke pengar men de blir aldrig så, jag köper alltid mer än vad jag tänkt göra! Varför? Jo för att jag älskar att ge dom jag bryr mig om julklappar... Men iår ska jag faktiskt försöka att inte köpa så mycke.
Funderar på vad man kan köpa till Oliver? De enda jag vet att han behöver är kläder. Leksaker är förtillfället inte nödvändigt, han kan bli lika nöjd över en kartongbit som för en leksak för flera hundra.
Men jag måste nog åka till stan efter löning och göra klar alla julklappar så jag slipper fundera så mycke mer på de sen..

Och fan vad jag börjar bli rädd för den här j***a svininfluensan, inte för min del men för Olivers. Känns som jag inte vill vara ute bland folk mer än nödvändigt. Inte förrens han har fått vaccinerat sig.
En del som får svinis blir de som att få en vanlig influensa, för mig skulle de nog vara lite mer komplicerat. Och för Olivers del skulle de förmodligen bli jäkligt jobbigt eftersom han inte ens kan säga vad som är fel! Nää de där vill vi inte ha..

Snart måste vi säga upp lägenheten också, vad skönt de ska bli :-) då känns de ett steg närmare till huset.. de är inte jätte länge kvar om man tänker efter! Senast sista januari ska de ju vara klart... och nu vid jul har man ju fullt upp så då går de fort.. Synd bara att jag ska börja jobba i början på januari så då har man inte hela dagarna på sig att börja planera för flytten.
Så man kanske får börja fixa iordning lite nu, slänga de som ska slängas och ge tillbaka grejer som vi lånat. Nu när jag tänker så ska jag nog försöka övertala Krille att vi ska göra de nån dag nästa vecka kanske.. ;-)


Farsdag!

Ja idag är de ju Fars dag, och de ska ju självklart firas! Jag tycker om att fira såna här dagar, jag tycker om att fira dom jag tycker om!
Morgonen började med att jag och Oliver gick och handlade så vi kunde ge pappa K frukost på sängen, sånt är alltid uppskattat.

Här hjälper Oliver mig att plocka fram frukostgrejerna


 
ser ni Carlsbergförpackningen där i bakgrunden, den tyckte tydligen Oliver att hans pappa skulle få till frukost för de var den han drog fram ;-) hahaha!
Pappa K fick även en lite present med frukosten, och lite senare drack vi kaffe och åt en liten snuskig grodtårtsbit! Mysigt....

Men även fast dagen varit bra så känns de alltid lite mer fel än vanligt såna här dagar, jag har ju inte kvar min pappa i livet som jag får fira! Saknaden känns på lite extra på speciella dagar...
Men jag var ju till min underbara far på kyrkogården och tände lite ljus.





....................................................................................................................................................


Dagen slutade med en massa bus och mys med sötnöten Oliver för att han inte ville sova! De var helt underbart, han är helt enkelt den bästa som finns! Mitt hjärta, den jag älskar mest av allt! Och självklart älskar jag hans pappa också ;-)


Uppdatering..

Krille for och hämtade en pizza till sig själv, tro de eller ej men jag tackade faktiskt nej till en pizza åt mig själv! Helt troligt för de brukar aldrig hända, haha! (kanske smakar jag en bit av älsklingen, tss)
Fast jag är ju fortfarande mätt efter att ha ätit potatis och fläsk med löksås hos mamma, helt underbart gott var de!

Torsdag idag, ska nog kika på lyxfällan strax. Jag tycker de är intressant att se hur folk tänker när dom har satt sig i en sån där hemsk situation, och hur dom har hamnat där. Oftast har dom ju inte ens koll på hur mycke dom har i skulder och de är nånting som jag finner helt otroligt gjort.
Sitter och kikar på julklappar också, åt Oliver fortstås ;-) finns så mycke jag vill köpa, känns som de kommer gå mycke pengar till lillskrutten i julklapp. Men de gör ingenting, de är ju till nån underbar.
Kanske handlas de nånting när vi ska till stan snart, måste ju dit igen eftersom vi var så jäkla klantig sist vi var ner och valde kakel. För vi glömde ju välja kakel till köket, suck.

Nu ska kika på tv.. tjing.

Dålig dag.

Idag har de inte varit nån bra dag.
Dagen började med att Oliver fortfarande hade feber, tredje dagen. Vi klev upp vid åtta efter lite mys i sängen, sen frukost och sen busade vi lite.
Vi halv tio så var lillen trött så då gick vi till sängen för att vila, men då blev de fart igen. Så pass mycke fart att lyckades göra en kyllerbytta ut från sängen. Gud va hemsk de var, jag hann inte få tag i hans benen när jag såg att han skyndade sig mot kanten.. Oliver satte sina händer på på sängramen och med den fart han hade så for han framåt men benen for över han så de blev en kyllerbytta utför sängen :-( han landade på rygg och jag tror inte han slog huvudet så hårt. Hoppas jag iaf! De var så hemskt att se, stackars min lilla sötnos! Sen när Oliver lugnat ner sig så blev jag så himla ledsen för att jag inte hade större koll på han, jag kände mig som världens sämsta mamma.
Och senare på dagen så råkade han klämma fingrarna. Så för Oliver så hade de nog varit sämsta dagen på länge.. Och febern håller fortfarande i sig så nu fick lillen alvedon, sen blev de välling i sängen så nu sover hans så gott. Så vi hoppas på en bättre dag imorgon.
Nu ska jag ta och göra lite nytta, diska och starta en tvättmaskin. Tjing...

RSS 2.0