Hate and Love

JAG HATAR RÄKNINGAR! särskilt dom som blir mer än vad man har tänkt sig..
Nån som har nått bra råd till hur jag kan tjäna tusenlappar lite snabbt?!? Eller kanske nån som har lite pengar liggandes och skräpar därhemma som ni vill skänka bort :-P
Pengar är bra, men även får jag en sååån jäkla ångest av dom! De känns som dom aldrig riktigt räcker till för de som behövs och de man vill ha..

Till andra roliga saker, vi har haft kalas hela helgen. Lilla stor killen har ju fyllt 1 år, min gounge! Helt otroligt vad jag älskar denna pojk...
Och nu pryder även hans namn min arm, en bild kommer om nån dag!
Ska nog för en bildbomb här på bloggen, var ett tag sen nu..

Till er som inte vet, vi har ju flyttat nu! In to the house :-) And i´m loving it! Jag trivs som fisken i vattnet..

Nu ska jag läsa roliga bloggar, lite kulare de än att skriva om mitt liv..


Födelsedag!

OLIVER 1 ÅR!
Ja de är precis de han blir idag! De här året har gått så himla fort, helt otroligt..

Tänkte lägga ut en bild på Oliver som nyfödd och en som är tagen idag men jag har städat bort kameran nånstans och jag orkar inte leta nu..

Men grattis till min fina underbara son som är de bästa som finns!

Poker..

Sitter och spelar poker på facebook, kvällsnöjet för mig nuför tiden.. men de kul, och de är tur man inte spelar om riktiga pengar! Hehe..
Nu har även besiktigt på huset varit, de fick ok.. Lite små fel som måste ordnas innan de blir riktigt klart. De ska tapetseras på två ställen men de gjordes idag Golvlisterna måste bytas efter vi flyttat dit, tyvärr. Värmepumpen var trasig men den är fixad nu. Lite små fel här och där och just nu känner jag mig irriterad över dess små slarvfel! Huset skulle vara HELT klart till sista januari men nu får vi dras med dessa hantverkare ett tag till..  Men vi ska flytta till helgen så de ska bli skönt :-) men innan dess ska huset städas lite mer, de ska packas ihop här hemma och sen ska man hinna vara med Gulliver också ;-) och jobba såklart.. så lite stressad är jag, men de är tur man har familjen som hjälper till!
Och så vill jag ju hinna snusa på min underbart söta systerson, helt bedårande.. Så liten han är, till och med min lilla gofis ser ut som en riktigt storpojke när lillkisen är med.. Men Oliver är ju stor pojke egentligen, han fyller ju 1 år nästa fredag! Vart tusan har tiden tagit vägen?

Tänkte lägga ut en bild men jag kom på att vi har flyttat dom till en annan hårddisk så de får bli en annan dag..


RSS 2.0