Fredag

Fredag kväll nu, krille har farit och jobbat och jag är hemma med gofisen... dagarna går fort, man har ständigt nånting att göra och sällan är de att fixa här hemma.. de får ligga på is ett tag ;-)
skulle ha varit på försäkringsbolaget också men de får vänta några veckor till, när man har ork att sitta där med mesproppen!
Idag kom gunilla och matte på besök, lilla oliver fick jätte fina kläder som vi provade sen och dom satt jätte bra! och sen kom syrran och anders och dom hade med sig ett babygym som lillen kan ligga och snurra runt och titta på en massa fin filurer på :-) lillgofisen trivdes där för han somnade nästan på en gång erika la dit han...

igår kom en försäkringsgubbe från trygghansa hit så nu har var vi även försäkrat lillen tills han är 25 år, känns jättebra! 25 år låter som en hel evighet men undra hur fort de kommer att gå egentligen?

var ut på en prommis förut och gick då förbi bobbis i hennes nya lägenhet, kommer nog bli skitbra där med lite nya tapter.. men på tredje våningen, alltid längst ut känns de som ;-)

Våran sons namn blev Emil OLIVER Mikael Lindqvist!
under hela graviditeten har vi sagt att blev de en pojk så skulle han heta så och de känns riktigt rätt så nu är hans namn bestämt till de :-)



Kommentarer
Postat av: Andreas

Måste ju säga att han är bedårande, men såklart vad kan gå fel med dessa gener ;)

2009-03-06 @ 19:35:16
Postat av: therese

Vilken liten sötnöt:) Ja, tiden bara rusar iväg... hujeda mig! Vad sägs om en promenad till veckan?

2009-03-07 @ 06:38:14
URL: http://theresiiia.blogg.se/
Postat av: Anna Rimeslåtten

Grattis till pojken! Verkligen hur söt som helst! :) Ta hand om er! Kramar.

2009-03-09 @ 14:03:15
Postat av: Catrin

Jätte fina namn till en jätte fin pojke =)

2009-03-09 @ 20:43:45
URL: http://tobbelobbessambo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0