Moster Elin

Äntligen har jag blivit moster! :-)
Så grattis till syrran och Anders som fick en underbart söt liten pojke!

Uscha!

Kände att de kanske är på tiden att jag uppdatera här, fast nu när jag sitter här så vet jag inte riktigt vad jag ska skriva..
Har en massa kort jag borde lägga ut, från jul och sen vi var och badade i ö-sund! Alltså en hel del men jag orkar inte nu.. Är inte riktigt kry för jag åkte på den där jävla magsjukan i måndag! Satan i helvete vad dålig jag blev, igår trodde jag trodde jag nästan att jag var döende... Men idag har jag iaf ätit och orkar vara uppe litegrann men krafterna finns inte riktigt där så jag får lägga mig ner snabbt igen. Trist att behöva sjukskriva sig när jag bara hade jobbat två veckor men men, blir man sjuk så blir man.

Och snart är huset klart, den 27:e ska de var slutbesiktning och sen blir de städa av och sen flytta! Och än har vi inte börjat plocka ihop här hemma.. paniken börjar smyga sig på nu men de ordnar sig säkert..
Nu orkar jag inte sitta här nå mer idag...
Tjing!


Blogglusten är borta

Jag orkar aldrig blogga! Jag har inget att skriva om ändå..
Oftast inte iaf...

Jag har börjat jobba nu iaf, de kändes hårt att gå dit igår morse men de gick hyfsat ändå. Men jag saknade ÄLSKADE OLIVER så otroligt mycke! Men på söndag kväll hade jag sån ångest så tårarna rann, jag mådde verkligen dåligt då! Jag har aldrig haft en sån ångest i hela mitt liv, och de är helt sant!
Och jag var ju även på bio i söndags med Catrin, new moon ;-) äntligen har jag sett den, den var bra! Nu får man längta som en tok till nästa film.

Nu ska jag gå och packa inför badresan imorgon, hoppas att Oliver kommer tycka de är kul.

Gokväll alla där ute!

Överlevt

Tänkte bara göra en liten uppdatering här så ni vet att jag har överlevt jul och nyår ;-) De har varit en fin jul men nu är de faktiskt skönt att de är över. Så ikväll åker nog granen ner om Oliver somnar i tid.. vi har ju råkat hamnat lite fel i sovrutinerna så vi sover länge på morgon så är han uppe lite längre än vanligt på kvällen. Men nu kan jag ju inte göra så nå mer med älsklingsgubben min för jag börjar jobba på måndag! Ångest, ja de har jag ganska gott om nu! Men jag hoppas den ger med sig efter nån dag på jobbet..
Just ja, jag har ju fått order om att lägga ut lite julkort men de blir inte idag för jag har inte kameran med mig.. Imorgon kanske!

Ibland tror jag att de är nått fel på mig... jag skiter i dom där tankarna och går och dricker kaffe och äter pepparkaka istället!


RSS 2.0