Äntligen!

Godmorgon alihopa!
Skönt, snart är julen över, har bara en "firning" kvar och sen behöver man inte ha ångest över de här nå mer.. Men de var en bra jul ändå, jag måste ha världens bästa familj! Fick de jag önskade mig, eller de krille och jag önskade oss :-)
Dock världens bästa syster som köpte myck fint åt oss, krille hade ju tur som slipper köpa spjälsängen iaf.. turälsklingen min ;-)
Men skönt att de är ett år kvar till nästa gång.. men de finns de ju ett liten barn och handla och göra fint för så då kanske de känns lite roligare med jul!
Men de var ju faktiskt nånting som fattades iår, min pappa! de kändes.. man tittade sig över axeln flera gånger och väntade sig att han skulle stå där med skjorta och slips som han alltid hade på jul.. men iår var han inte där, och de kändes tungt men de gick ändå bättre än väntat!
Nyår ska firas med peter och lina, ska bli skoj om jag kan sluta vara så himla trött hela tiden! Blä..

Till stan igen på måndag, men ska dock hälsa på anders, jossan och lilla trollmaja sen när vi är klar där! de ska bli hur kul som helst..
Och att jag är så himla klantig, fick en ny tid till sjukhuset i januari nån gång men nu har ju kallelsen spårlöst försvunnit.. och jag har ingen aning om vart den tagit vägen, och kommer inte ihåg när jag skulle dit heller.. måste nog ringa om dedär på måndag.. och ringa läkaren och se om jag blir sjukskriven, inte kommer man orka jobba när de är en månad kvar till förlossning heller! och inte när man har så mycke att stå i som jag har.. nej nej..

Nu ska jag lägga mig och läsa medans de är lugn och ro här :-)

Kommentarer
Postat av: Andreas

Du vet att du kan få havandeskapspenning ifrån Försäkringskassan.



barn/havandeskapspenning/" rel="nofollow">http://www.forsakringskassan.se/privatpers/foralder/vantarbarn/havandeskapspenning/



Vi måste träffas snart alltså.

/Andreas

2008-12-26 @ 18:26:35
URL: http://[email protected]
Postat av: Andreas

Blev nå fel på länken.

barn/havandeskapspenning/" rel="nofollow">http://www.forsakringskassan.se/privatpers/foralder/vantarbarn/havandeskapspenning/

2008-12-26 @ 18:34:19
URL: http://andreashjort.blogspot.com
Postat av: Andreas

fan. det gick inte att länka.

men sök på Havandeskapspenning på google så kommer du in till försäkringskassan,där kan du läsa mer.

2008-12-26 @ 18:35:51
URL: http://andreashjort.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0